I Maja Šuput oglasila se oko goruće teme u Hrvatskoj: ”Ovo je zločin, tužna sam i s knedlom u grlu”

I Maja Šuput oglasila se oko goruće teme u Hrvatskoj: ”Ovo je zločin, tužna sam i s knedlom u grlu”

Nakon brojnih poznatih osoba koje su Severini dale podršku zbog odluke suda o njenom sinu, sad se oglasila i Maja Šuput koja je potpuno razočarana onim što se izdogađalo.

Nakon što je Hrvatsku prodrmala vijest kako će 11-godišnji Aleksandar, sin pjevačice Severinepripasti na skrbništvo ocu Milanu Popoviću nakon nove odluke Vrhovnog suda, reakcije na društvenim mrežama se ne smiruju.

Nakon što su se brojna poznata lica javila i javno dala podršku Severini, sad se oglasila i Maja Šuput koja je, blago rečeno, razočarana odlukom.

”Od jučer pokušavam napisati nešto smisleno. Ali mi ne ide. Svaka riječ koja mi padne na pamet je toliko ružna i puna gorčine. Od jučer sam tužna, s knedlom u grlu i nervozom u trbuhu. Na samu pomisao na ovu nepravdu. I sama kao mama jednog sina osjećam sve što jedna mama može osjećati kad nema svoje dijete pored sebe. A dijete MORA biti sa mamom. Ovo je zločin. Nema blaže riječi. Podrška Severini”, poručila je uz fotografiju murala Severina i Aleksandra.

Uz Severinu su stali Ida Prester, Iva Radić, Lejla Filipović, Tihana Lazović, Marijana Batinić, Davor Grgin, Seka Aleksić, Nika Turković, Boris Ružić, Nina Badrić te mnogi drugi, a njihove poruke podrške možete pogledati u našoj galeriji.

”Prošla sam svu golgotu hrvatskog pravosuđa pa ću i ovu Vrhovnoga suda. Kažu da su ukinuli presudu zbog proceduralnih razloga. J***li vas ‘proceduralni razlozi’. J***la vas i korupcija u ovoj državi. Jednom ste uspjeli, ovaj put nećete!”, poručila je Severina.