Severina o odluci suda da se njezin sin vrati ocu: Moje dijete nije vreća krumpira s kojim ćete trgovati

Severina o odluci suda da se njezin sin vrati ocu: Moje dijete nije vreća krumpira s kojim ćete trgovati

Kako piše Nacional, dramatičan zaplet u borbi za skrbništvo nad njihovim sinom Aleksandrom dogodio se nakon što je Vrhovni sud ukinuo presudu Županijskog suda u Splitu koji je povrijedio Zakon o parničnom postupku, no borba pjevačice za sina neće prestati. Kako je rekla Večernjem listu, borit će se do zadnje kapi krvi.

Novi preokret dogodio se, navodno, u obiteljskoj parnici pjevačice Severine Vučković i njena bivšeg partnera, poduzetnika iz Srbije Milana Popovića.

Kako piše Nacional, dramatičan zaplet u borbi za skrbništvo nad njihovim sinom Aleksandrom dogodio se nakon što je Vrhovni sud ukinuo presudu Županijskog suda u Splitu koji je povrijedio Zakon o parničnom postupku. 

Vučković i Popović više neće imati zajedničko skrbništvo, što je 2021. odredio Županijski sud u Splitu, već se dječak, koji će uskoro napuniti 12 godina, opet vraća ocu. Ta odluka odmah stupa na snagu, neovisno o eventualnoj žalbi pjevačice, navodi spomenuti medij.

Cijelu situaciju komentirala je za Večernji list i Severina: “Evo sad su i Vrhovni suci dali svoj obol. Digli su ruku u ime mojeg djeteta koje nikad nisu vidjeli, s kojim nikad nisu razgovarali, koje ima svoj život, svoje misli i koji deset godina trpi torturu sustava, i ja skupa s njim. Ne da mi se sada tražiti nepravilnosti u odlukama Vrhovnoga suda, ne da mi se više tražiti ikakve nepravilnosti, a pogotovo ove koje su donijeli protivno pravnoj praksi Ustavnog suda, kako kaže moja odvjetnica”, izjavila je Severina i nastavila: “Ali da mi se boriti do zadnje kapi krvi za svoje dijete, bez kojeg sam bila 20 mjeseci, nećete se igrati s mojim djetetom. S kojim pravom. Moje dijete nije vreća krumpira s kojom ćete trgovati.”