Poznate Hrvatice podržale Seve: ‘Zastrašujuće, ne možeš ih niti tužbom okrznuti jer su zaštićeni’

Poznate Hrvatice podržale Seve: ‘Zastrašujuće, ne možeš ih niti tužbom okrznuti jer su zaštićeni’

Severinina objava na Instagramu je za samo nekoliko sati skupila je više od 70 tisuća lajkova, a javile su joj se poznate i nepoznate žene iz Hrvatske, Srbije i ostatka regije

Nakon što je objavila fotografiju grafita i snažnu poruku povodom odluke Vrhovnog suda kojom joj se oduzima skrbništvo nad sinom Aleksandrom, Severina (50) dobila je veliku podršku javnosti

Severinina objava na Instagramu je za samo nekoliko sati skupila je više od 70 tisuća lajkova, a javile su joj se poznate i nepoznate žene iz Hrvatske, Srbije i ostatka regije.

– Zastrašujuće. U Srbiji im ne možeš niti prići, niti ih tužbom okrznuti jer su zaštićeni kao bijeli nosorozi. Zato u Hrvatskoj sudovi rade maksimalno brzo i, – ne smijem izgovoriti pa niti nisam, nego je sročila AI, a ona zna najbolje i tužite je ako je nešto pogrešno – vrlo često na štetu vlastitih građanina, odnosno hrvatskih državljanina – napisala je voditeljica Nikolina Pišek.

– Podrška do neba i nazad – poručila je glumica Ecija Ojdanić.

– Lave moj – napisala joj je prijateljica Sonja Dvornik.

– Onaj tko muči majku svog djeteta ne zna što je ljubav za dijete. Jer je dijete sa majkom jedno prije svega – zaključila je glumica Daria Lorenzi Flatz.

– Ljubavi – napisala je Iva Radić.

Uz Severinu su i Nina Badrić te Blanka Vlašić koje su joj u komentarima ostavile emotikon srca.

Kako navodi Nacional, Vrhovni sud u Zagrebu je ukinuo presudu Županijskog suda u Splitu, koji je u kolovozu 2021. godine odlučio da dijete bude dva tjedna s ocem, pa dva tjedna s majkom. 

Presuda je, navodi tjednik, ukinuta jer je sud u Splitu povrijedio Zakon o parničnom postupku što je odlučeno još 16. siječnja ove godine. 

Ukidanjem te odluke, skrbništvo ostaje zajedničko, no dječak će živjeti s ocem. Odluka stupa na snagu odmah., prenose 24sata