Fatalna prva dama otkrila pikanterije iz spavaće sobe s predsjednikom, ludo je zaljubljena u njega: “Navučena sam!”

Fatalna prva dama otkrila pikanterije iz spavaće sobe s predsjednikom, ludo je zaljubljena u njega: “Navučena sam!”

Fatima Florez progovorila o ljubavnom životu nje i Javiera Mileija koji je nedavno izabran za novog predsjednika Argentine.

Djevojka novog argentinskog predsjednika Javiera MileijaFatima Florez dala je uvid u njihov pikantni ljubavni život para te priznala da smatra da joj titula prve dame nije privlačna i da je zapravo zastarjela.

FOTO: INSTAGRAM

Govoreći za The Times, 45-godišnja Fatima rekla je kako nema pritužbi, već da se može pohvaliti samo s puno zadovoljstva kada je u pitanju fizička strana njihove veze.

Njezin partner, nedavno izabrani argentinski predsjednik, u prošlosti se pohvalio da je instruktor tantričkog seksa – sporog, meditativnog oblika seksa koji se temelji na istočnjačkim filozofijama gdje krajnji cilj nije orgazam, već uživanje u procesu. Rekao je pritom i da bi mogao izdržati puna tri mjeseca bez ejakulacije te je otvoreno govorio o seksu u troje.

FOTO: INSTAGRAM

Fatima, koja je inače komičarka i imitatorica, u novom je intervjuu potvrdila da je super zaljubljena u Javirera, koji zapravo nema političkog iskustva i mnogi ga uspoređuju s Donaldom Trumpom.

FOTO: INSTAGRAM

“Stvarno sam navučena na Javiera. Čak i kad smo daleko, vrlo smo blizu. A kad smo blizu, blizu smo, eksplozivni smo, eksplozivni, znate na što mislim?”, pohvalila se.

Uz to je otkrila da nema interesa biti prva dama Argentine jer smatra da je taj koncept zastario.

“To je anakrono, potpuno se slažem s njim, žena koja prati muža u sjeni i bez ikakve uloge, to je iz nekog drugog doba. Današnje žene su samostalne, poduzetne. Ja imam svoj posao, a on svoj”, pojasnila je., piše showbuzz.hr