DVIJE NESREĆE U PAR MINUTA Mlada vozačica vozila bez zimske opreme, dva puta se zabila u isti auto

DVIJE NESREĆE U PAR MINUTA Mlada vozačica vozila bez zimske opreme, dva puta se zabila u isti auto

Mlada vozačica nije imala zimsku opremu na autu iako su na cesti bili zimski uvjeti. Na križanju na ulasku u Rušane iz pravca Detkovca, prilikom skretanja u lijevo, nije propustila osobni automobil koji je imao prednost prolaska. Prednjim desnim dijelom auta zabila se u stražnji bočni dio auta kojim je upravljao 34-godišnjak.

Nakon prometne nesreće sa materijalnom štetom mlada je vozačica napustila mjesto događaja i nastavila vožnju prema Gradini gdje je u Ulici Vladimira Nazora ponovno uzrokovala prometnu nesreću, piše Dnevnik.hr.

Ponovno se nije prilagodila uvjetima na cesti, to jest, bez zimske opreme je vozila dok je padao snijeg, a uvjetima na cesti nije prilagodila ni brzinu pa se opet zabila u isti auto kojim je upravljao 34-godišnjak, a koji ju je pretekao jer ju je pokušavao zaustaviti s obzirom na to da se nisu zadržali nakon prve prometne nesreće.

I drugi sudar prošao je samo s materijalnom štetom, a kod niti jednog vozača nije utvrđena nedozvoljena koncentracija alkohola u organizmu.