Evo koliko košta noćenje u resortu gdje je Seve odsjela: Uživa na najljepšoj plaži s prijateljima

Evo koliko košta noćenje u resortu gdje je Seve odsjela: Uživa na najljepšoj plaži s prijateljima

Pjevačica Severina Vučković otputovala je u daleki Tajland gdje uživa s društvom u luksuznom smještaju, otkrili smo koliko košta jedan dan u smještaju u kakvom se oni nalaze.

Jedna od najpoznatijih domaćih pjevačica Severina Vučković nakon što je odradila nastup za doček Nove godine u Crnoj Gori, uzela je godišnji odmor i s društvom i najužim prijateljima otputovala je u  Tajland. Splitska pjevačica s društvom uživa u jednoj od najluksuznijih tajlandskih vila. Svoje mjesto za odmor pronašla je na jednoj od najljepših plaža na otoku Ko Yao Noiju. Na Bookingu, stranici za iznajmljivanje smještaja pronašli smo vilu u kojoj je odsjela pjevačica i pokušali je rezervirati. Piše kako trenutačno jedno noćenje iznosi više od tisuću eura. 

Jedna od vila u ovom području ima otprilike stotinjak kvadrata, a sastoji se od spavaće sobe, velikog dnevnog boravka, i kupaonice. U okviru takvog kompleksa nalazi se i ogroman privatni bazen s predivnim pogledom, u kojem je Severina već pozirala za društvenu mrežu Instagram na kojoj broji stotine tisuća pratitelja.

Za našu Sevu, kako je od milja zovu, godine su samo broj, a mnogi bi se složili da je kao vino. Tako je pozirala u crnom kupaćem kostimu u bazenu koji se inače zove infinity, a nakon njega seže tirkizno plavo more. Osim toga, pozirala je i na jednoj privatnoj plaži punoj palmi iza koje se prostire plavetnilo, a njezini su atributi sigurni smo, izmamili uzdahe vjernih obožavatelja. , piše večernji