Anamarija Asanović objavila je fotografiju s mamom, koju rijetko viđamo, a o braku njenih roditelja već godinama kruže nagađanja!

Anamarija Asanović objavila je fotografiju s mamom, koju rijetko viđamo, a o braku njenih roditelja već godinama kruže nagađanja!

Anamarija Asanović čestitala je rođendan mami Katarini Marasović uz njihovu staru zajedničku fotografiju.

Splitska dizajnerica Anamarija Asanović na društvenim mrežama je čestitala rođendan svojoj mami Katarini Marasović.

Tim je povodom objavila njihovu staru fotografiju uz koju je napisala: “Sretan rođendan mami mojoj”. Dodala je i emotikon srca te pjesmu Olivera Dragojevića “Majko”.

FOTO: INSTAGRAM

Anamarijin otac je legendarni Vatreni Aljoša Asanović, a brak njezinih roditelja već godinama intrigira javnost.

Naime, par se vjenčao 1988. godine, a osim Anamarije, imaju i sina Antonija, koji je očeva slika i prilika, a također je i nogometaš.

O krahu njihova braka počelo se pisati 2017. godine, kada je Katarina vratila svoje djevojačko prezime na društvenim mrežama. Usto, domaći su mediji izvijestili da se Aljoša iselio iz njihova zajedničkog doma na Marjanu i da su za to razlog nepomirljive razlike.

Aljoša i Katarina nisu se o tome oglašavali, te su zbog djece ostali u korektnim odnosima i oboje su se pojavljivali na obiteljskim događanjima, poput krštenja njihove unuke Zorke i otvorenja butika njihove kćeri, a nagađa se i da nikada nisu službeno okončali svoj brak razvodom., piše showbuzz.hr