Majka dječaka koji je umro uz očevo tijelo: ‘Nije mogao dosegnuti hranu, živim noćnu moru iz koje se ne mogu probuditi’

Majka dječaka koji je umro uz očevo tijelo: ‘Nije mogao dosegnuti hranu, živim noćnu moru iz koje se ne mogu probuditi’

Shrvana majka Bronsona Batterbyja, dječaka koji je preminuo od gladi, otkrila je da je njezin dvogodišnjak bio premalen da bi došao do hladnjaka punog hrane koja mu je mogla spasiti život. Izjavila je da je proganja ta pomisao.

Dvogodišnji Bronson Battersby umro je od gladi, ležeći pored mrtvog oca koji je doživio srčani udar. Obitelj je shrvana, a njegova slomljena majka Sarah Piesse (43) otkrila je da je dječak na dohvat ruke imao hladnjak prepun hrane, no da je bio prenizak da bi ju dohvatio.

Sarah Piesse otkrila je da su u obitelji premjestili grickalice iz niskog ormarića kako bi spriječili Bronsona da im pristupa. Sada je izjavila da je proganja misao da je njezin “divan dječak” uzalud tražio hranu i vodu u mraku, ali je jednostavno bio premali da bi dosegao slavinu ili otvorio vrata hladnjaka, piše Mirror.

Dana 9. siječnja, nakon dva neuspješna pokušaja pozivanja policije, socijalna radnica je preuzela ključ od stanodavca kako bi posjetila Bronsona i njegova oca Kennetha. Prilikom ulaska u njihov dom, vidjela je potresne scene – dječakov otac doživio je srčani udar, a pored njega mrtav je ležao i dvogodišnjak, koji je umro bez hrane i vode., prenosi večernji