Željka iz ‘Života na vagi’ otkrila da je u vezi: ‘Iz Beograda je, ali nećemo se još uvijek preseliti…’

Željka iz ‘Života na vagi’ otkrila da je u vezi: ‘Iz Beograda je, ali nećemo se još uvijek preseliti…’

Željka Mateša bila je kandidatkinja u šestoj sezoni ‘Života na vagi’, a pojavila se kratko i u posljednjoj sezoni i oduševila sve transformacijom. Ipak, kako kaže, još nije došla do ciljane kilaže

Željka Mateša je u ‘Život na vagi’ ušla sa 175 kilograma. Htjela je promijeniti svoj život iz korijena i biti uzor svojoj djeci. 

– Imam 40 godina i želim živjeti, mislim da postoji još puno toga što mogu napraviti i iskusiti – rekla je kandidatkinja šeste sezone. Za RTL je otkrila da je upoznala čovjeka svog života. , prenose 24sata

– Imam između 88 i 90 kila i na listi sam čekanja za odstranjivanje viška kože. S trenerom sam razgovarala da bi bilo dobro da skinem još nekoliko kilograma – rekla je i dodala kako je cilj doći do 70 kilograma, a Željka tvrdi da je to moguće ako odstrani kožu. 

Više nema treninge jedan na jedan, ali joj trener slaže prehranu i treninge. 

– Sad baš čekam da se nađemo, moramo raditi trening za održavanje mišićne mase i prehranu za održavanje kilaže – rekla je. 

Željka je otkrila detalje nove veze. 

– Prošle godine sam radila na sezoni i upoznala kolegicu koja me spontano spojila sa svojim bratićem. Kada smo prvi put počeli razgovarati bilo je odlično, potom smo se sreli, upoznali i danas nam je kao i prvog dana – rekla je te dodala da su zajedno pola godine, a planiraju i zajedničku budućnost. 

– On je iz Beograda. Puno truda ulažemo u vezu, kad uhvatimo priliku putujemo k njemu, a on i njegova djeca dođu kod nas. Kao i ja, ima također dvoje djece i hvala Bogu da se djeca slažu – rekla je. 

S preseljenjem će ipak pričekati jer su im djeca maloljetna. 

– Bar zasad ne vidimo rješenje. Ipak je to velika udaljenost, no možda se otvore neka vrata. U planu je da ja idem tamo, pa nekako sam spremna na sve te promjene, ne bojim se više. Zanima me što mi život nosi – zaključila je. 

FOTO: RTL