Anu Uršulu Najev na koncertu bodrio novi dečko: Žive zajedno i uživaju u ljubavi

Anu Uršulu Najev na koncertu bodrio novi dečko: Žive zajedno i uživaju u ljubavi

Glumica i pjevačica Ana Uršula Najev prošlog je vikenda održala koncert, a iz publike ju je bodrio njezin najvatreniji navijač – kolega glazbenik Faris Pinjo s kojim je u emotivnoj vezi odnedavno te žive zajedno u metropoli.

Glumica Ana Uršula Najev, koja se inače bavi i pjevanjem te je gledamo u seriji Kumovi u kojoj utjelovljuje Lucu Akrap – prošlog je vikenda nastupila u Klubu Kazališta Komedija te oduševila publiku. – Suze isto vole propivat. Hvala svakoj duši u publici sinoć na magičnoj večeri. Hvala mojim čarobnjacima Čići, Renatu i Ivi. Hvala Klubu Kazališta Komedija – napisala je Najev na društvenoj mreži Instagram uz snimku s koncerta. 

– “Kakva mačka”, “Bravo mačko”, “Predivno”, “Najbolja glumica i pjevačica na svijetu” – samo su neki od komentara ispod objave na društvenoj mreži. Glumicu su na koncertu došli podržati i njezini kolege iz serije Kumovi Jagoda Kumrić, Konstantin Haag i Petra Kraljev, a bodrio ju je i emotivni partner Faris Pinjo – inače bosanskohercegovački glumac i glazbenik. Kako je Večernji list ranije ekskluzivno izvijestio, par odnedavno živi zajedno u Zagrebu te svoju ljubav još uvijek kriju kao zmija noge. 

Ana Uršula je u svojim pričama na Instagramu podijelila objave kolega i dečka Farisa s koncerta, a njima se posebno i zahvalila. U zadnje vrijeme golupčići se više ne skrivaju te zajedno objavljuju fotografije iz izlazaka i zajedničkih druženja.