Maloljetnici maltretirali mladića u Koprivnici: Šamarali su ga i tjerali da uzvikuje ‘Dinamo’

Maloljetnici maltretirali mladića u Koprivnici: Šamarali su ga i tjerali da uzvikuje ‘Dinamo’

“Protiv maloljetnika će zbog počinjenja kaznenog djela ‘Nasilničko ponašanje’ biti podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i obavijest nadležnom zavodu za socijalni rad”, navela je policija

Policijska uprava koprivničko-križevačka izvijestila je danas kako su policijski službenici, nastavno na zaprimljenu informaciju i medijski napis, proveli kriminalističko istraživanje nad dvojicom maloljetnika s koprivničkog područja. Kako je pojašnjeno, sumnja se da su 24. prosinca na području Koprivnice na štetu 20-godišnjaka počinili kazneno djelo “Nasilničko ponašanje”.

“U događaju 20-godišnjak nije zadobio ozljede, a protiv maloljetnika će zbog počinjenja kaznenog djela ‘Nasilničko ponašanje’ biti podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i obavijest nadležnom zavodu za socijalni rad”, navela je policija.

Portal ePodravina objavio je detalje događaja te naveo kako su maloljetnici šamarali mladića, maltretirali ga, tjerali za uzvikuje “Dinamo” te na društvenim mrežama objavljuje ono što oni žele. Snimku su širili društvenim mrežama, a ePodravina navodi kako je dobila informaciju da je mladić autističan.