Ubio ženinog brata nakon što je saznao da mu je 2 godine silovao kćer

Ubio ženinog brata nakon što je saznao da mu je 2 godine silovao kćer

Grčka policija uhitila je 50-godišnjaka u Volosu, a slučaj je dobio šokantan nastavak kad se saznalo da je muškarac ubio svog šogora (33) nakon što je saznao da mu je ovaj devet godina silovao kćer.

– Ja sam otac, što sam mogao učiniti? Povrijedio mi je dijete – rekao je muškarac na ispitivanju.

Monstrum koji je djevojčici bio ujak, počeo ju je zlostavljati kad je imala samo devet godina. Silovao ju je između 12. i 14. godine.

Kad mu je rekla da će ga prijaviti, počeo ju je ucjenjivati da će objaviti eksplicitni materijal i da mu još mora i plaćati. Grčki mediji objavili su strašne detalje i pišu kako je ujak silovao svoju nećakinju i dok je u kući bio njezin četverogodišnji brat. 

– Ujak je imao slobodan pristup kući, a silovanja su bila kad su roditelji bili na poslu – rekao je odvjetnik za grčke medije, prenose 24 sata.

Kako je djevojka morala još i plaćati svom silovatelju, počela je oca sve češće tražiti novac. Kad je shvatio da više ne plaća ni studentski dom, pitao ju je što nije u redu. Ona se slomila i sve priznala.

No kako pišu grčki mediji, čini se da nije odmah otkrila kako se radi o očevom šogoru. 

– Otac i kći došli su kod mene u ured, razgovarali smo kako ćemo ga prijaviti. Čekali smo da nam djevojak kaže identitet. Otac je rekao ‘ja ću to riješiti’. Ali nije mislio da će ga ubiti. A onda je, drugi dan, kći priznala ocu tko ju je silovao – otkrio je grčki odvjetnik.