Adrian policajcu na benzinskoj u 5 ujutro rekao da je debeli. Uhićen je

Adrian policajcu na benzinskoj u 5 ujutro rekao da je debeli. Uhićen je

Adrian (27) proglašen je krivim i osuđen jer je oko 4.45 ujutro na benzinskoj postaji, ničim izazvan, policajcu rekao da je debeli i da se šepuri.

Prema presudi, Adrian je to učinio potkraj svibnja lani u sitne sate na benzinskoj postaji Ine u Čakovcu, Zrinsko-frankopanska18, čime je narušavao javni red i mir.

“Ispred ulaza u benzinsku postaju Ine, prilikom postupanja policijskih službenika, pogrdnim riječima vrijeđao je i omalovažavao policijskog službenika policijske postaje Čakovec.

Rekao mu je: ‘Kaj si se ti debeli došel tu šepuriti! Okrivljenik je predmetne zgode bio pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 2,07 g/kg”, navodi se u presudi.

Policajac je na sudu svjedočio kako mu se Adrian obratio pogrdnim riječima bez ikakvog razloga jer prema njemu nisu uopće postupali.

“Odmah je alkotestiran te je uz uporabu sredstva policije uhićen i doveden u prostorije Policijske uprave međimurske”, rekao je uvrijeđeni policajac.

Sutkinja je Adriana kaznila s 350 eura i mora platiti 35 eura troškova postupka. Od kazne mu se oduzima 40 eura jer je jedan dan proveo u policijskom pritvoru.. doznaje danica.hr