Žanamari otkrila koliko ima kilograma: ‘Najviše u zadnjih sedam godina’

Žanamari otkrila koliko ima kilograma: ‘Najviše u zadnjih sedam godina’

Žanamari često ističe svoju liniju i prikazuje fotografije i videe na kojima trenira, a sada je progovorila i o kilogramima.

Glazbenica Žanamari Perčić (42) izrazito je aktivna na društvenim mrežama gdje svojim fotografijama oduševljava mnogobrojne pratitelje, a njezinu odličnu liniju teško je ne primijetiti s obzirom na to da pjevačica često dijeli fotografije i videe na kojima trenira. Ovoga puta progovorila je o svojim kilogramima.

– Samo da znate, imam 65 kilograma. Najviše u zadnjih sedam godina – napisala je Žanamari uz video na kojem diže utege. U komentarima su joj se javili brojni zaljubljenici u fitness s riječima pohvale.

FOTO: INSTAGRAM

Žanamari često dijeli videe na kojima pokazuje kako trenira, a koliko joj ova aktivnost znači, istaknula je i samo dan nakon Božića kada se uputila u teretanu. Tada je pokazala koje je vježbe izvodila, a kameru je namjestila tako da je snima iz žablje perspektive te tako istaknula svoje obline u ljubičastim tajicama i topu. Žanamari je i ranije govorila o svojoj tjelovježbi.

– Ljudi me često pitaju zašto radim iste vježbe, ali trebaš raditi iste vježbe da bi to s godinama urodilo nekim plodom – kazala je i otkrila kako se bavi fitnessom još od srednje škole te da joj je bilo zabavno kad je krenula., prenosi večernji