Mama Renata: ‘Volim orahnjaču i sarme, a sad se moram vratiti dobrom treningu i čistom zraku’

Mama Renata: ‘Volim orahnjaču i sarme, a sad se moram vratiti dobrom treningu i čistom zraku’

Za dobar trening, kaže Renata Lovrinčević Buljan, nije potrebna teretana jer se brojne vježbe mogu raditi i u udobnosti vlastitog doma. Uz pravi odabir namirnica brže se dolazi do cilja

Prošlo je blagdansko razdoblje, a za Renatu Lovrinčević Buljan (47) to je jedno od najljepših perioda godine. Nakon obilja hrane, mora se vratiti treniranju i zdravoj prehrani, a za InMagazin otkrila je kako joj to polazi za rukom te podijelila korisne savjete.

FOTO: INSTAGRAM

Mama Hajdukovog vratara, Borne Buljana (18) otkrila je što najviše voli jesti tijekom blagdana.

– Blagdani su da blagujemo, uživamo više nego inače. Ja nisam ljubitelj kalorija. Sarma, pašticada i njoke, orahnjača, makovnjača, francuska salata, tuna pašteta i domaći kruh. Želim se posvetiti izradi hrane i jesti kvalitetno, a kvalitetno je ono što izradimo sami – rekla je.

FOTO: INSTAGRAM

Nakon kalorijskog razdoblja, kaže, polako se treba vratiti i aktivnostima. 

– Sad je vrijeme skijanja i to je dobar početak. Ja idem na skijanje jer nema bolje od aktivnog odmora. Kad se vratim sve će bit po starom. Duge šetnje, provesti što više vremena na čistom zraku – dodala je.

Za dobar trening, kaže, nije potrebna teretana jer se brojne vježbe mogu raditi i u udobnosti vlastitog doma. Uz pravi odabir namirnica brže se dolazi do cilja.

FOTO: INSTAGRAM

– Obilje povrća, mesa, jaja, mladih sireva – to je neka osnova. Treba biti zadovoljena piramida i ne treba ništa isključiti skroz. Sve što je rigorozno ne traje mnogo, a može poremetiti i neke metaboličke procese u organizmu. I nije problem u hrani, najčešće je problem u ne aktivnosti – zaključila je., pišu 24sata