Severina oduševila pratitelje novom fotkom, pozirala u kućnom ogrtaču: ‘Najljepša si’

Severina oduševila pratitelje novom fotkom, pozirala u kućnom ogrtaču: ‘Najljepša si’

Pjevačica se opuštala uz čašu vode na prozorskoj dasci. Ipak iako je bila u ležernom izdanju, Vučković je bila našminkana, te joj je kosa bila uredno stiliziranu u spuštene valove. Uz fotografiju, dodala je stihove pjesme ‘Lunjo’ Đorđa Balaševića.

Pjevačica Severina Vučković iznenadila je fanove novom fotografijom. Objavila je fotku na kojoj je u kućnom ogrtaču i široko se osmjehuje. Pjevačica se opuštala uz čašu vode na prozorskoj dasci. Ipak, iako je bila u ležernom izdanju, Vučković je bila našminkana, te joj je kosa bila uredno stiliziranu u spuštene valove. Uz fotografiju, dodala je stihove pjesme ‘Lunjo’ Đorđa Balaševića. 

– A napolju mraz i magla i zima. A napolju mrak, al‘ ovde sve štima… –  napisala je ispod objave. Kao i obično, fanovi su brzo vidjeli ovu novu fotografiju, a Severini su poručili da odlično izgleda u komentarima.

“Šenjorina Severina razbija mraz”, “Štima sve… najljepša si”, “A ljepote” pisali su joj. 

FOTO: INSTAGRAM

Inače, Severina u svojoj karijeri ima brojne hitove. No, bez obzira na to što su neke njezine pjesme fanovima među omiljenima, ne izvodi ih sve na koncertima. Neke jednostavno preskače zbog ograničenog vremena, a kako je otkrila, za druge ima poseban razlog. 

“Ne pjevam pjesme s albuma Severgreen jer su izašle 2004. kad je netko pustio van onaj nesretni filmić. Te pjesme me sjećaju na taj period pa sam ih ‘izbrisala’ iz glave. Zato ne pjevam Broš. I ne pjevam pjesme s albuma Moja stvar iz 1996. jer mi je, dok sam snimala album, umro otac. Ne pjevam više ni Rođeno moje jer me podsjeća na period kad su mi uzeli sina”, priznala je u intervjuu za Journal.hr. , prenosi večernji list