Šuput objavila fotku u badiću i pohvalila se luksuzom u kojem boravi izvan Hrvatske sa suprugom i Bloomom

Šuput objavila fotku u badiću i pohvalila se luksuzom u kojem boravi izvan Hrvatske sa suprugom i Bloomom

Ovaj put, ona njen suprug Nenad i maleni Bloom odlučili su se za Dubai. Pjevačica je to potvrdila objavom na društvenim mrežama. Pohvalila se smještajem i pokazala bijelu kupaonicu koja je ukrašena zlatnim detaljima, te veliku sobu sa sivim krevetom koji je ukrašen motivima u boji srebra.

Pjevačica Maja Šuput s obitelji je otišla na njihov tradicionalni zimski godišnji odmor. Maja, koja ima nastupe i druge poslovne obaveze rijetko nalazi vremena da se stvarno odmori tijekom ljetnih praznika, pa je njeno vrijeme za odmor  – zima. Ovaj put, ona njen suprug Nenad i maleni Bloom odlučili su se za Dubai. Pjevačica je to potvrdila objavom na društvenim mrežama. Pohvalila se smještajem i pokazala bijelu kupaonicu koja je ukrašena zlatnim detaljima, te veliku sobu sa sivim krevetom koji je ukrašen motivima u boji srebra. 

U dvorištu hotela, pokazala je, nalaze se bazen i kafići, a Bloom je bio posebno iznenađen kada je vidio bor koji je bio ukrašen s mnogo lizalica. , piše showbuzz.hr

FOTO: INSTAGRAM

Šuput je objavila i fotku na kojoj pozira u tirkiznom jednodijelnom kupaćem kostimu brenda ‘Versace’. Uz to je na glavi imala slamnati šešir i tamne sunčane naočale. Prije toga objavila je i fotku na kojoj se vidi kako se sredila za večeru. na sebi je imala dugu crnu haljinu s kragnom, koja je imala otvorena ramena. 

FOTO: INSTAGRAM