Legendarna manekenka s godinama izgleda samo sve bolje: “Uvijek bi trebala nositi bikini jer u njemu izgledaš savršeno!”

Legendarna manekenka s godinama izgleda samo sve bolje: “Uvijek bi trebala nositi bikini jer u njemu izgledaš savršeno!”

Alessandra Ambrosio voli provoditi vrijeme na plaži, a tamo je često uhvate i paparazzi.

Slavna manekenka Alessandra Ambrosio podijelila je niz fotografija u dvodijelnom crnom badiću pa tako u prvi plan stavila svoj ravni trbuh. 

Osim njega, istaknula je i besprijekornu liniju na kojoj joj zavide mnoge žene, a nije skrivala ni koliko uživa kupajući se u moru. 

Crne sunčane naočale štitile su je od jakih sunčevih zraka., prenosi showbuzz.hr

FOTO: INSTAGRAM

“Predivna fotografija”, “Blistaš”, “Sretan vikend”, “Prelijepa”, “Uvijek bi trebala nositi bikini jer u njemu izgledaš savršeno”, glasili su neki od brojnih komentara. 

Zgodna Brazilka karijeru u modnom svijetu ostvarila je još kao tinejdžerica, a nakon što se etablirala kao supermodel, ostvarila je suradnju s najpoznatijim modnim kućama, poput Dolce & Gabbane, Guccija, Moschina, Prade, Chanela i Givenchyja, te je dugi niz godina bila anđelica Victoria’s Secreta.

Trenutačno je u vezi s Richardom Leejem, a prije njega je bila u vezi s talijanskim dizajnerom Nicolom Oddijem, dok s bivšim zaručnikom Jamiejem Mazurom ima kćer Anju i sina Noaha.

FOTO: INSTAGRAM