MasterChef Dominik otkrio anegdotu iz djetinjstva zbog koje je postao kuhar

MasterChef Dominik otkrio anegdotu iz djetinjstva zbog koje je postao kuhar

Mladi Zabočan Dominik Škalec (18), koji je osvojio srca gledatelja diljem hrvatske svojim nastupom u kulinarskom TV showu MasterChef, u intervjuu koji je objavljen u današnjem, novom izdanju tjednika Zagorski list, otkrio je jednu zanimljivu anegdotu iz djetinjstva zbog koje je, kako kaže, odlučio postati kuhar.

– Kao mali, nakon škole, učio sam kod obiteljske prijateljice koju zovemo baka. I taj je dan za jesti bio ričet. Rekao sam ‘Baka, tu ti fali soli i papra’, a ona mi je odgovorila ‘Znam, zanimalo me da li ćeš shvatiti’. To je bila neka prekretnica, tada sam znao da želim biti kuhar – rekao je Dominik za Zagorski list te otkrio koje je bilo prvo ‘ozbiljnije’ jelo koje je pripremio sam.

– Prvo jelo koje sam si sam pripremio bio je vjerojatno neki sendvič ili hamburger, a prvo ozbiljnije jelo koje sam skuhao bila je orehnjača, a najviše mi je ostao u sjećanju sladoled od orehnjače. Recept ne mogu otkriti, a trenutno se ne može ni nigdje probati. Sve u svoje vrijeme – bio je tajanstven Dominik., piše zagorje,com