Bivši dinamovac Olmo ima novu djevojku, ona objavila njihovu prvu zajedničku fotografiju

Bivši dinamovac Olmo ima novu djevojku, ona objavila njihovu prvu zajedničku fotografiju

Uz crno-bijelu fotografiju na kojoj ruku pod ruku i nasmiješeni hodaju zajedno po ulici Laura je napisala: ”Prije nego netko drugi objavi”. Olmo je ispod objave ostavio komentar crnog srca, a sliku je podijelio i na svom Instagram Storyju.

Bivši igrač Dinama, španjolski nogometaš Dani Olmo ima novu djevojku. Njegova nova odabranica, Njemica Laura na Instagramu, gdje ju prati više od 80 tisuća ljudi objavila je njihovu prvu zajedničku fotku. Uz crno-bijelu fotografiju na kojoj ruku pod ruku i nasmiješeni hodaju zajedno po ulici Laura je napisala: ”Prije nego netko drugi objavi”. Olmo je ispod objave ostavio komentar crnog srca, a sliku je podijelio i na svom Instagram Storyju. 

FOTO: INSTAGRAM

 U studenom je Olmo u Barceloni dobio posebno priznanje katalonskog lista Sport za humanitarni rad, te je tada za taj dnevnik pričao o iskustvu koje ga je oblikovalo, a povezano je i s Vukovarom i susretom s ljudima koji su doživjeli ratne strahote. 

– Ono što promijeni čovjeka su različita iskustva. Sjećam se svoje prve utakmice s prvom momčadi u Hrvatskoj, bio je to memorijal u znak sjećanja na žrtve rata, a igralo se u Vukovaru. Vidio sam dječake i djevojčice, obitelji koje su prošle toliko puno nesreće – ispričao je Španjolac za Sport pa nastavio: 

– Shvaćanje kakav je rat, to mi je donijelo šok i nakon toga sam postao više zainteresiran za tu temu. Igrali smo i puno utakmica u Kupu Hrvatske, u ranim kolima, u gradovima u kojima je rat puno toga uništio. Iz toga je nastala želja da pomognem na bilo koji način.

Podsjetimo, Dani je za Dinamo odigrao 124 utakmice, trenutačno igra za RB Leipzig., piše večernji