Kolinda Grabar-Kitarović se javila u ‘Barbie izdanju’ pa se opravdala: ‘Nisam bila u mogućnosti’

Kolinda Grabar-Kitarović se javila u ‘Barbie izdanju’ pa se opravdala: ‘Nisam bila u mogućnosti’

Bivša predsjednica pozirala je u aktualnoj boji i čestitala svojim pratiteljima Novu godinu i Božić

Bivša predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović (55) svojim je pratiteljima na društvenim mrežama čestitala Novu 2024. godinu uz novu fotografiju. Pozirala je tako u “Barbie izdanju” s rozom majicom i uvijenom kosom, a pored fotografije koju je objavila je napisala: “Svima sretna i uspješna 2024., ispunjena zdravljem, veseljem, dobrim ljudima i dobrim vibracijama!”

Uz to se i opravdala što se nije javila za Božić. 

“Na žalost, nisam bila u mogućnosti čestitati vam Božić, no božićno je vrijeme, pa neka vam je mirno i blagoslovljeno!”, napisala je bivša predsjednica. 

FOTO: FACEBOOK

“Divna gospođo”, “Najljepša predsjednica”, “Prelijepa”, pisali su joj u komentarima ispod fotografije. 

Prisjetimo se, samo nekoliko dana prije Božića čitatelj Večernjeg lista nam je poslao fotografiju na kojoj je bivša predsjednica bila u zanimljivoj modnoj kombinaciji.  

– Bila sam na pedikuri, ne mogu vjerovati da me netko fotografirao. Nisam željela da mi se uništi lak, i onda sam izašla u japankama – ispričala nam je kroz smijeh bivša predsjednica Republika Hrvatske koju je naš čitatelj fotografirao 15. prosinca oko 18 sati i 30 minuta kako u japankama napušta haustor u Radničkoj ulici u Zagrebu.

Svezala je kosu u niski rep, odjenula smeđi kožni baloner, crne hlače, zelenu oversized torbu, a ono što je i čitatelja začudilo su japanke u prosincu. U opuštenoj modnoj kombinaciji prošetala je Radničkom ulicom u centru hrvatske metropole. , piše večernji