Snimka trenutka bacanja bombe u dvorište kuće u Međimurju

Snimka trenutka bacanja bombe u dvorište kuće u Međimurju

Snimka prikazuje svađu muškarca i žene koja završava bacanjem ručne bombe. Žena je ozlijeđena, a muškarac je pod nadzorom policije.

DNEVNIK.hr u posjedu je snimke svađe koja je prethodila bacanju ručne bombe u dvorištu kuće u Svetom Križu, a na njoj se vidi i trenutak aktiviranja granate. Podsjetimo, 55-godišnjak je u petak bombom ozlijedio 52-godišnju ženu, svoju izvanbračnu partnericu, kojoj je pružena liječnička pomoć.


VIDEO poledajte OVDJE

Na snimci se može čuti kako ga žena prije bacanja bombe pokušava nagovoriti da se ide u sobu otrijezniti ili da napusti njezino dvorište. On je tvrdio da nije pijan, a granatu je bacio kad je shvatio da ga žena snima.

Policija ga je naknadno privela, kod njega su pronašli još jednu ručnu bombu, a testiranjem je utvrđeno je da je bio pod utjecajem alkohola.

Protiv 55-godišnjaka je zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teškog ubojstva u pokušaju i nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari, podnijeta je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu te je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske, piše Dnevnik.hr.