Večeras napeto finale ‘MasterChefa’! Što mislite tko će pobijediti, Sarah ili Luka?

Večeras napeto finale ‘MasterChefa’! Što mislite tko će pobijediti, Sarah ili Luka?

Luki i Sari zadatak će biti da naprave meni od četiri slijeda – hladno predjelo, toplo predjelo, glavno jelo i desert, a jela koja će poslužiti moraju biti njihova autorska

Sezona vrijedna pamćenja završit će s glavnim akterima MasterChefa – finalistima Lukom Veićem i Sarom Mikulec. Podršku će im dati bivši kandidati šeste sezone koji će kuhanje dvoje najboljih natjecatelja pratiti s galerije. 

– Uzbuđeni smo i emocionalni – reći će Mateja koja će doći dati podršku svojim MasterChef kolegama. 

– Izvanredan je osjećaj vratiti se ponovno. Navijati za oboje, neka pobjedi najbolji – istaknut će Ivana. 

– Bio sam korak do finala, ali nije mi žao zbog plasmana. Ovo će mi definitivno promijeniti život, a već je lagano i krenulo – osvrnuo se na svoje MasterChef putovanje polufinalist Manuel.

– Ulazim u MasterChef kuhinju po posljednji put. U meni je turbulencija svih osjećaja koje si možete zamisliti – istaknut će Sarah. 

– Nevjerojatno mi je da se nalazim tu. Osjećaj je predivan i ne mogu to opisati – kazat će Luka prije nego počne najvažnije kuhanje u MasterChefu te dodati da ima tremu.

– Otvoreno navijam za Luku, jer on je najviše pokazao. S obzirom na to da ima 19 godina, ima odlične okuse, kvalitetu… Nadam se da će pokazati samopouzdanje i da će ući u MasterChef arenu kao pobjednik – otkrit će Petar svoje preference za pobjednika.

– Pokažite svima što možete, što ste zaslužili. Neka ovaj dan bude nezaboravan – poručit će im je Damir. No da bi osvojili MasterChef pehar, imaju sada još samo jednu šansu i jednu priliku da dokažu svima da imaju ono što je potrebno da budu pobjednici. Žiri ne očekuje ništa manje od savršenstva na njihovim tanjurima. 

– Kuhajte sa srcem i neka ta strast zasja kroz vaša jela – savjetovat će im je Melkior.

Luki i Sari zadatak će biti da naprave meni od četiri slijeda – hladno predjelo, toplo predjelo, glavno jelo i desert, a jela koja će poslužiti moraju biti njihova autorska. Jela će pripremati tri sata, a tko će u tome biti uspješniji te kome će izmaknuti pobjeda i trofej, ne propustite doznati u nikad uzbudljivijoj i napetijoj finalnoj epizodi šeste sezone MasterChefa., prenose 24sata