Vlatka Pokos ostala bez voljenog člana obitelji: “Ova godina je za mene i obitelj bila teška i tužna, izgubila sam je…”

Vlatka Pokos ostala bez voljenog člana obitelji: “Ova godina je za mene i obitelj bila teška i tužna, izgubila sam je…”

Vlatka Pokos je na svom profilu na Instagramu objavila vijest da je ove godine preminula njezina sestra.

Bivša televizijska voditeljica Vlatka Pokos na svom se profilu na Instagramu u podužoj objavi osvrnula na 2023. godinu pa otkrila da je bila posebno tužna i teška za nju jer je ostala bez voljene sestre.

“Božićni blagdani moji su najdraži, najljepši i najemotivniji blagdani… Od srca vam svima želim toplinu, ljubav i duševni mir. Želim vam da budete okruženi ljubavlju znanih i neznanih prijatelja. Jer ponekad nas oni stari duboko razočaraju a u život nam uđe neko novo prijateljstvo, nova ljubav. Na ovim fotografijama, koje su snimljene 22. ožujka u mome rodnom gradu, Salzburgu, izgledam jako tužno. Rođendan sam provela s dvoje bliskih prijatelja Darkom Lubitschem i Željkom herzgsell i zahvaljujem im na ljubavi i pažnji. Ova godina je za mene i moju obitelj bila jako teška i tužna; izgubila sam sestru…”, napisala je Vlatka.

Da joj sestra boluje od karcinoma Vlatka je otkrila i prilikom povratka u Hrvatsku i sudjelovanja u showu “Ples sa zvijezdama” u kojem smo ju gledali kao jednu od natjecateljica. 

“Ples sa zvijezdama nije bio primarni razlog mog dolaska u Hrvatsku, točnije Europu. Nažalost, jedna od mojih sestara boluje od karcinoma i nažalost, moram to podijeliti s vama zbog jednog izdanog povjerenja. To je sve što ću ikada reći na ovu temu. Moja obitelj i ja borimo se u tišini i tako će i ostati”, napisala je Vlatka tada na Instagramu.

Inače, Vlatka se nedavno ponovno odselila iz Hrvatske, a iako točnu lokaciju nije definirala, njezini su pratitelji shvatili da sada živi u Dublinu.

“Novi počeci”, napisala je uz video koji je nedavno podijelila na Instagramu.

“Divno. A gdje vi radite?” pitala ju je jedna od pratiteljica, na što joj je Vlatka odgovorila: “Nisam u Hrvatskoj, hvala Bogu.”

“Uvijek ženstvena i sa stilom”, “Elegantna”, “Elegantno i vrlo lijepo”, “Uvijek lijepa”, “Žena od ukusa i vrlo profinjenog stila”, komentirali su njezini pratitelji.

Vlatka je nekoliko godina živjela i radila u Kanadi, a nakon povratka u Hrvatsku sudjelovala je u showu “Ples sa zvijezdama”, u kojem joj je plesni mentor bio Mateo Cvenić.

Potom se odlučila na zaokret u karijeri i zaposlila se ljetos u jednom splitskom hotelu u kojem je radila na takozvanoj concierge-usluzi, a zaposlena je jer ima sve kvalitete potrebne za savjetovanja klijenata u vezi s njihovim željama tijekom boravka u Splitu.

Iz hotela su za Slobodnu Dalmaciju otkrili kako je Vlatka, koja govori nekoliko svjetskih jezika, a usto je elokventna, komunikativna, motivirana i ugodne vanjštine, bila najbolji odabir za taj posao. Radilo se o sezonskom poslu, a imala je svoj radni prostor u auli hotela, gdje je gostima bila dostupna za sve njihove prohtjeve, a najčešće je radila na organizaciji događanja i nekih intimnih proslava.,m piše showbuzz.hr