Veliki tjedni horoskop: Djevice će imati bogat društveni život, a Rakovi se trebaju paziti bolesti

Veliki tjedni horoskop: Djevice će imati bogat društveni život, a Rakovi se trebaju paziti bolesti

Lavovi će u narednom tjednu manje biti raspoloženi za provod, a više za odmor i opuštanje u intimnoj atmosferi svoga doma. Vage će zaokupiti pripreme za blagdane pa će tragati za darovima i ukrasima., pišu 24sata

Ovan 21. 3 – 20. 4.

Posao – Na vrijeme kupite božićno drvce, nabavite sve potrepštine i darove, kako to ne biste obavljali u posljednji trenutak. Imat ćete posla preko glave, ali ćete se i u takvim situacijama odlično snalaziti.

Ljubav – Tražit ćete društvo u kojem se možete zabaviti. Olako ćete se upuštati u nove veze ili davati obećanja čije je ispunjenje neizvjesno. Ako ste u koga zaljubljeni, nastojte biti diskretni jer vas svako ustrajavanje da ubrzate ljubavni proces unazađuje.

Zdravlje – Bit ćete iznimno vitalni i izdržljivi, no vladavina Jarca ipak upozorava da malo usporite tempo i odmarate. Neki Ovnovi će patiti od nesanice i unutarnjeg nemira – pomoći će opuštanje u dobru društvu.

Najbolji dan: 29. prosinca

Najlošiji dan: 27. prosinca

Bik 21. 4. – 21. 5.

Posao – Radit ćete na mahove, premalo ili previše, a odsustvo radnog plana, dobre organizacije i koncentracije odrazit će vam se i na učincima. Nećete baš lako ostvariti nove poslovne zamisli i prijedloge.

Ljubav – Slobodni Bikovi ne odbijajte pozive na putovanje, zabave ili božićne domjenke, posjećujte intelektualne skupove ili razna društva koja se bave intelektualnim radom. Mnogima će srce brže kucati prilikom poznanstva s osobom koja puno putuje ili živi u drugom gradu.

Zdravlje – Opustite napete živce, najbolje putem ležernih sadržaja; filmova ili knjiga. Putovanje i promjena mjesta boravka odlično će djelovati na vaše raspoloženje. Stoga, ako možete, otputujete negdje!

Najbolji dan: 28. prosinca

Najlošiji dan: 30. prosinca

Blizanci 22. 5 – 21. 6.

Posao – S novcima biste trebali biti oprezniji, osobito u ove dane kada vlada potrošačka groznica. Stalno ćete imati potrebu da nekome nešto darivate pa će vas minus na kraju prilično iznenaditi.

Ljubav – S partnerom ćete biti u savršenom jedinstvu želja i osjećaja, puno ćete se družiti sa zajedničkim prijateljima. Zajednički ćete posjećivati kulturna događanja i zabavljati se, što će vam davati veliki poticaj za mnoge druge stvari u životu.

Zdravlje – U vrlo ste napetom razdoblju koje se može nepovoljno odraziti na vaše zdravlje. Bit ćete skloni upalnim procesima, a neke će iznenaditi neugodna zubobolja. Blizanci za blagdane trebaju više odmarati.

Najbolji dan: 24. prosinca

Najlošiji dan: 25. prosinca

Rak 22. 6. – 22. 7.

Posao – Oštrije se postavite prema tračevima te neodgovornim suradnicima. Ne vjerujte laskavim obećanjima te izbjegavajte rizik. Dvaput kontrolirajte rezultate svoga rada, osobito brojke i datume.

Ljubav – Rakovima koji su u novopečenim vezama, bit će važno da bliske osobe prihvatite njihov izbor. U pozitivnom osjećajnom ozračju mogli biste se ohrabriti i početi ozbiljno planirati zaruke ili čak brak. Samci muku muče s osvajanjem simpatije.

Zdravlje – Ne pretjerujte s blagdanskom trpezom, jer ćete preopteretiti svoju ionako preosjetljivu probavu. Izbjegavajte rukovanje pirotehničkim sredstvima. Pazite se kakve jače prehlade ili viroze.

Najbolji dan: 27. prosinca

Najlošiji dan: 25. prosinca

Lav 23. 7.- 22. 8.

Posao – Smireno raspolažite s financijama, kako biste bez većih materijalnih gubitaka podnijeli blagdansku potrošačku groznicu. Na poslu ste vrlo kreativnog duha, a imate i odličnu koncentraciju te zapažanje.

Ljubav – Manje ćete biti raspoloženi za provod, a više za odmor i opuštanje u intimnoj atmosferi svoga doma. Lavovi će obnoviti 
odnose koje su prošlih dana zahladili ili zanemarili. Primit ćete brojne božićne čestitke, pa i od nekog do koga vam je jako stalo.

Zdravlje – Bit ćete u punoj formi, veseli i zabavni. Dugo se već planeti nisu tako skladno položili prema vašem znaku kao sada. Stoga ćete uživati u svom stabilnom zdravlju, ali i optimizmu i dobrom raspoloženju.

Najbolji dan: 29. prosinca

Najlošiji dan: 28. prosinca

Djevica 23. 8. – 22. 9.

Posao – Zgusnuti radni raspored i previše posla, mogli bi se odraziti na vašu psihofizičku stabilnost. Ne “istresajte” se na bližnje kada kući dođete umorni. Oni vam neće biti krivi zbog vaše preopterećenosti.

Ljubav – Za vrijeme blagdana Djevice će uživati u užurbanim pripremama za slavlje. Izlazit će često, zatjecati se u različitim društvima i biti gotovo na svim kulturnim manifestacijama. Tražite li srodnu dušu, velike su šanse da se ovih dana dogodi novo poznanstvo.

Zdravlje – Pazite na svoje zdravlje jer ćete biti prilično osjetljivi. Možda ćete voditi brigu o nekom tko je bolestan u užoj obitelji. Nemojte pretjerivati s blagdanskim slasticama jer će vam teško sjesti na želudac.

Najbolji dan: 27. prosinca

Najlošiji dan: 25. prosinca

Vaga 23. 9. – 22. 10.

Posao – Vage će posve zaokupiti pripreme za predstojeće blagdane pa će tragati za prigodnim darovima i božićnim ukrasima. Vaši će potencijali biti iznimni, osobito u komunikaciji i međuljudskim odnosima.

Ljubav – Ljubomora i posesivnost mogle bi biti naličje vašeg ljubavnog života, a partnerove nesavršenosti poprimit će značenje koje ne zaslužuju. Kako biste izbjegli nesporazume te spriječili pojavu raznoraznih sumnji i nepovjerenja, bitno je da porazgovarate.

Zdravlje – Osjećat ćete poboljšanje, osobito ako ste slaba i boležljiva osoba. Blagdani će vam proteći vrlo ugodno, što će pripomoći i da se psihički osjećate zadovoljnima. Eventualno pripazite na slabu probavu.

Najbolji dan: 24. prosinca

Najlošiji dan: 28. prosinca

Škorpion 23. 10. – 21. 11.

Posao – Sve se pomalo stabilizira u vašem poslovnom i društvenom životu. Fleksibilniji ste za suradnje i prihvaćanje novih ideja pa vam ni putovanja ili terenski rad neće predstavljati problem.

Ljubav – Ljubavni parovi imat će razumijevanja za uzajamnu prezaposlenost, a na površini će vas držati planovi za putovanje. Nekoliko dana skijanja ili aranžman za doček Nove godine u drugom gradu pomoći će Škorpionima da probude zaspalu romantiku.

Zdravlje – Iskoristite blagdane za odmor koji vam je prijeko potreban. Iako vašem zdravlju ne prijete poremećaji, psihički ćete povremeno osjećati napetost i tjeskobu. Opuštajte se u društvu vama dragih ljudi.

Najbolji dan: 30. prosinca

Najlošiji dan: 25. prosinca

Strijelac 22. 11. – 21. 12.

Posao – Organizirajte se na vrijeme kako vam se ne bi dogodilo da u posljednji trenutak morate otrčati u grad i navrat – nanos kupovati darove. Strijelci na poslu će briljirati brzinom i snalažljivošću, a šefovi ih više cijeniti.

Ljubav – Neka ovi blagdani budu odskočna daska za nove početke. Ako ste u svađi s partnerom, poklonite dar s kojim ćete iskazati ljubav. Bit će to najbolji način za pomirenja i obnavljanje ljubavi. Ako ste sami, u novom društvu steći ćete nečije simpatije.

Zdravlje – Mars u vašem znaku puni vas energijom pa ste ovih dana posebno živahni i puni dinamike. No pazite se pretjerivanja bilo koje vrste, jer ste u razdoblju u kojem ste samo korak do posvemašnje iscrpljenosti.

Najbolji dan: 29. prosinca

Najlošiji dan: 26. prosinca

Jarac 22. 12. – 20. 1.

Posao – Opustite se u društvu kolega s radnog mjesta i malo zaboravite na posao i brige. Zvijezde vas trenutačno ni ne podržavaju u nekim većim poslovnim aktivnostima. Novčana situacija se popravlja!

Ljubav – Partnerovo ponašanje i situacija u vezi ili braku, bit će povoljna. Uspješno ćete pomiriti razlike u naravi, obnoviti uspavane osjećaje i uživati u partnerovom raspoloženju. Često ćete zajedno izlaziti, družiti se i zabavljati se do kasnih noćnih sati.

Zdravlje – Ako je vaš rad više fizički, pazite na ruke i ramena te ih pokušajte što manje opterećivati. Vladavina Jarca ojačat će vam vitalnost, no nepovoljni Mars upozorava na moguća iscrpljenja.

Najbolji dan: 24. prosinca

Najlošiji dan: 28. prosinca

Vodenjak 21. 1. – 18. 2.

Posao – Nastojte se držati unaprijed zacrtanog plana. Na taj način izbjeći ćete utrku s vremenom, ljudima i potrebnim dokumentima. Budite racionalniji u kupnji darova, jer se od troškova nećete skoro oporaviti.

Ljubav – Neki od vas uživat će u tajnim poljupcima, dobro skriveni od znatiželjnih očiju. Bježat ćete od prosječnosti i dosade. Mnogi će napokon prekrižiti prošlost i okrenuti novu stranicu. Smiješi vam se novo poznanstvo putem interneta.

Zdravlje – Zdravlje Vodenjaka može biti osjetljivo, osobito ako ste od nečega već bolesni. Pojačajte brigu o sebi i pridržavajte se liječničkih uputa. Bit ćete skloni samoći jer će vas veće prisustvo ljudi umarati.

Najbolji dan: 26. prosinca

Najlošiji dan: 30. prosinca

Ribe 19. 2. – 20. 3.

Posao – Imat ćete dovoljno energije da završite započete poslove pa to i učinite. Ne ustručavajte se na sastanku iznositi prijedloge, zagovarajte svoje ideje i potrudite se predstaviti ih drugima.

Ljubav – Slobodne Ribe će naslutiti da jedno prijateljstvo nosi iskru nečeg dubljeg. Ne oklijevajte s otvorenim razgovorom. Iz uzajamne naklonosti mogla bi se roditi zrela i kvalitetna veza. Ako ste u vezi ili braku, vaš odnos će biti vrlo kvalitetan.

Zdravlje – Rasporedite poslovne i kućne dužnosti tako da vam ostane i vremena za odmor i zabavu. Ugađat ćete ukućanima pa se može dogoditi da premalo vremena ostaje za vas i vaša mala zadovoljstva.

Najbolji dan: 27. prosinca

Najlošiji dan: 25. prosinca