Petra iz ‘Braka na prvu’ o novoj prekretnici: ‘To je korak dalje, i sama sam imala problema’

Petra iz ‘Braka na prvu’ o novoj prekretnici: ‘To je korak dalje, i sama sam imala problema’

Ona je u ovom sociološkom eksperimentu bila u braku s Darijem te je s njim imala buran odnos. Kako je priznala, nakon showa se svašta dogodilo u njenom životu. Dodala je i da su joj se ispunili svi snovi.

Liječnicu i Influencericu Petru Meštrić gledatelji su imali priliku upoznati u showu ‘Brak na prvu’, a ona je u ovom sociološkom eksperimentu bila u braku s Darijem te imala buran odnos. Kako je kazala za RTL.hr, nakon showa se svašta dogodilo u njenom životu. Dodala je i da su joj se ispunili svi snovi.

– Radim u struci, no promijenila sam mjesto gdje radim. Prije sam radila u ordinaciji opće i obiteljske medicine, a sad radim u školskoj medicini. Zadovoljna sam bila i na prošlom poslu, a jako sam zadovoljna i na ovom. Ima i još nekih sitnih novosti… moje obrazovanje ide dalje. Upisala sam poslijediplomski doktorski studij kojim ću se baviti iduće tri godine, uz posao. To je jednostavno korak dalje u mojoj karijeri, kazala je Petra i otkrila da je doktorski studij upisala na Prehrambeno-biotehnološkom fakultet, smjer nutricionizam. 

– U posljednje vrijeme me to počelo zanimati, samim time što sam i sama imala problema s prehranom i uopće to ne skrivam. Također, smatram da su naši pacijenti nedovoljno educirani u pogledu zdrave prehrane. Mislim da kao liječnica mogu uvelike doprinijeti u edukaciji pacijenata, kazala je Petra i dodala da je zadovoljna jer je smršavila. Trenira 2.3 puta tjedno u teretani i nada se da će se još utegnuti. 

– ‘Brak na prvu’ je bio nekakav izlazak iz moje zone komfora. Prije sam bila dosta plaha osoba, uvijek sam se bojala što će drugi reći i kako će to utjecati na moje obrazovanje te što će drugi misliti. Međutim, naučila sam da u životu treba slijediti svoje snove i da nikada neće biti savršeni tajming i da ćemo život provesti u čekanju ako čekamo savršeni trenutak i da je savršeni trenutak zapravo sada. Zbog toga, sada  što god želim i napravim. Radim na ostvarenju svojih snova i bacam se na brojne projekte. Jedan od njih će biti i lansiranje moje web stranice na kojoj će biti blog na kojem ću pisati o temama kao što su zdravlje, lifestyle i ljepota. Tu ću moći malo više komunicirati sa svojom publikom, posebno onim dijelom publike koja se želi educirati o zdravlju. Nadam se da će mi kolege doktori i ostali ljudi srodnih zanimanja gostovati i srodnim doprinosom pomoći malo u razvijanju toga. Isto tako da želim napraviti i inkubator za ostale influencere te promociju domaćih brendova kojma vjerujem i  koje sama koristim.

Trudim se biti na što više područja. Drago mi je da me kao liječnicu zovu na razna predavanja, edukacije i radionice te da i tu mogu dati svoj doprinos. Isto tako, nosim i modne revije i sudjelujem u kampanjama, čak sam bila i na izboru ljepote. Doslovno što god si zamislim sada i ostvarim, više nemam nikakvu kočnicu. U svemu sudjelujem, štogod mi je zanimljivo, kazala je Petra i dodala da još nije našla ljubav. , prenosi večernji