Novi napad na ZET-ovca: Muškarac iz auta došao i vozača udario šakom u glavu?

Novi napad na ZET-ovca: Muškarac iz auta došao i vozača udario šakom u glavu?

Neslužbeno smo mogli čuti kako se sve odvilo ispred linije ZET-ovog autobusa 115 Ljubljanica-Špansko-Jankomir, a na mjesto događaja su došli i Hitna pomoć te policija

Novi napad na vozača ZET-a zabilježen je navodno ovog četvrtka u prijepodnevnim satima, i to na zagrebačkoj Remizi. Ova informacija prvo je objavljena na društvenim mrežama, a zasad se još čeka priopćenje policije

– Danas na zagrebačkoj Remizi je napadnut naš vozač autobusa. Kolegu je sačekao neki vozač sa BMW-om i udario ga šakom u glavu. Epilog je da su napadač i žrtva dobili prekršajne naloge za remećenje javnog reda i mira. Žalosno ali istinito – objavljeno je na Facebooku, no ove informacije policija još nije potvrdila. 

Ipak, neslužbeno smo mogli čuti kako se sve odvilo ispred linije ZET-ovog autobusa 115 Ljubljanica-Špansko-Jankomir, a na mjesto događaja su došli i Hitna pomoć te policija. Također se iz neslužbenih izvora moglo čuti da je došlo do udarca šakom u glavu, i to nakon što su se muškarac i vozač ZET-a sukobili u prometu.

Podsjetimo, tek tri tjedna ranije vozači i kontrolori ZET-a prosvjedovali su prekidom prometa na 15 minuta kako bi pokazali svoje nezadovoljstvo prema tretmanu kojeg doživaljaju među putnicima i ostalim sudionicima u prometu. Kako su objasnili, fizički napad ove godine je zabilježen šest puta, dok je vrijeđanje i psovanje vozača i kontrolora postalo dijelom svakodnevice.