Kiki Ugrina: ‘Akcija je gotova, a dug otplaćen! Zahvalan sam!’

Kiki Ugrina: ‘Akcija je gotova, a dug otplaćen! Zahvalan sam!’

Neizmjerno sam zahvalan gospođi koja je pokrenula akciju, kao i svima koji su donirali, ispričao nam je glumac Kristijan Ugrina. Sretna je i njegova obitelj

Akcija za glumca Kristijana Ugrinu, kojega je banka ovršila zbog duga koji mu je ostavila pokojna glumica, uspješno je završena. 

–  Akcija je gotova. Dug je otplaćen, upravo smo u procesu blokiranja tog računa da ljudi više ne otplaćuju – rekao je presretni glumac Ugrina za 24sata. 

Bila je riječ o dugu od 12.000 eura, a apel za pomoć javnosti uputila je prijateljica preminule glumice, Anđelka Mustapić

– Neizmjerno sam zahvalan gospođi koja je pokrenula akciju, kao i svima koji su donirali. Obitelj je također sretna, iako sam se ja uvijek trudio da se to ne osjeti na našem standardu – dodao je glumac i poželio sretne blagdane. 

Anđelka je jučer izrazila zahvalnost Ugrini na činjenici da nikada nije otkrio identitet njezine prijateljice, bez obzira na tešku situaciju u koju ga je dovela. Naime, Ugrina je pokojnoj glumici bio jamac za kredit, koji ona nije otplatila do svoje smrti. 

– Htjela sam pokrenuti akciju tako da sačuvam dostojanstvo svoje prijateljice, kojoj ne želim otkrivati ime. Bila je legenda hrvatskoga glumišta, ali ju je bolest shrvala i upala je u poroke za koje nismo znali ni mi ni prijatelji, kao ni njezin suprug. Vješto je to od svih nas skrivala. Slomilo me kada sam saznala što se događa Kristijanu – ispričala nam je Anđelka.