Ispovijest mladenke: ‘Vjenčanje je počelo savršeno, ali u par sekundi sve je krenulo nizbrdo’

Ispovijest mladenke: ‘Vjenčanje je počelo savršeno, ali u par sekundi sve je krenulo nizbrdo’

Sve je počelo savršeno. Stajala je pred zaručnikom u dugoj bijeloj haljini koju je pomno birala. Frizura je bila predivna, šminka fina, nenametljivo glamurozna. Osmjeh joj je bio na licu dok je za ruke držala ljubav svojeg života spremna pred ‘župnikom’ postati njegova supruga.

Žena, koja se na TikToku predstavlja kao @hollinator1424, u videu je opisala ono što je uslijedilo, a nije bilo dio plana. Pomalo blaženi osmjeh nestao joj je s lica, a nadvila se neka strepnja.

– U nekoliko sekundi stvari su se pogoršale, sve je krenulo nizbrdo. Počela sam se osjećati loše i pokušavala sam dati znak svojem zaručniku. Trudio se shvatiti što mu signaliziran, no pomislio je da se šalim – prisjetila se.

‘Župnik’ je držao govor kad je problijedila i malaksala je u mladoženjine ruke. Malo se ljuljuškala, odmaknula od njega i krenula povraćati. Ali, tragediji tu nije bio kraj., prenose 24sata

@hollinator1424

I kept trying to tell my husband I didn’t feel good and he thought I was joking😂 my baby nephew then pooped on my dress right after while I was pukin

♬ Oh No – Kreepa

– Nećak mi se pokakao na haljinu – dodala je pa ispričala zašto joj je pozlilo.

– Bila sam jako dehidrirana i nisam ništa jela taj dan. Vjenčali smo se na Floridi, a dan je bio zbilja vruć i vlažan – rekla je.