Sjećate li se ove Zagrepčanke? Nekada je žarila javnom scenom, a onda se zbog supruga odselila u Australiju!

Sjećate li se ove Zagrepčanke? Nekada je žarila javnom scenom, a onda se zbog supruga odselila u Australiju!

Petra Konyit imala je svoju trgovinu s modernom odjećom u centru Zagreba, a mnogi su je voljeli baš zbog njezinog smisla za modu.

Petra Konyit slovila je kao jedna od najboljih domaćih influencerica koja je bila inspiracija svim ženama. Rado je dijelila modne savijete, a i sama je imala svoj butik u Zagrebu s odjećom koja je tada bila u trendu.

Zbog supruga Josipa koji se bavi manekenstvom prije pet godina odselila je u Australiju gdje je započela novi život pa je dugo nismo imali prilike vidjeti u Hrvatskoj.

Sada se pojavila na par zanimljivih događaja u Zagrebu gdje je pokazala svoj poveći trudnički trbuščić.

FOTO: INSTAGRAM

Petra je vijest o trudnoći objavila ispod videa u kojem je progovorila o bolnom iskustvu pobačaja te mukotrpnom putu do ponovnog pozitivnog testa za trudnoću.

“2021. željeli smo proširiti obitelj, ali još nije bilo vrijeme – doživjeli smo prvi spontani pobačaj i izgubili blizance. Od tada do 2023. godine nismo imali sreće, ali najviše nam je rasla vjera u Boga. Ponekad se preispitujemo i pitamo zašto? 2023. godine imala sam još jednu neuspješnu trudnoću koja mi je skoro ugasila život i završila sam na hitnoj operaciji. Izgubili smo još jedno dijete i bili smo slomljeni… ali onda se naše čudo od djeteta, čisti dar od Boga, pojavilo, samo nekoliko tjedana nakon ovog gubitka”, napisala je i objasnila kako je sada najsretnija osoba na kugli zemaljskoj.

Na Instagramu je prati preko 50 tisuća pratitelja s kojima je konstantno dijelila svoju borbu s pobačajima. Tako je nedavno podijelila i fotografiju iz Međugorja i poslala značajnu poruku svim parovima koji se nalaze u istim problemima.

“Tvoje vrijeme i tvoj lijepi anđeo će doći, obećavam. Znam da izgleda kao slijepa ulica i bol koja nikada neće prestati – bezbrojni testovi, mjeseci, godine čekanja; doslovna patnja. Znam da postoje ljudi koji nikada neće shvatiti kako je nositi se s ovakvim osjećajima i voljela bih da svima bude savršeno i lako, ali to nije stvarnost. Prošla sam kroz to i najveću pomoć dobila sam od Boga, vjere i mog sustava podrške (obitelji i prijatelja)”, poručila je samouvjereno Petra., prenosi showbuzz.hr