Fatalna Sinjanka zna kako istaknuti svoj glavni atribut, a na takve je prizore slab i bivši dinamovac s kojim ima dijete!

Fatalna Sinjanka zna kako istaknuti svoj glavni atribut, a na takve je prizore slab i bivši dinamovac s kojim ima dijete!

Anđela Šimac sklona je dijeljenju provokativnog sadržaja na svom Instagram profilu pa je i ovih dana jednom takvom počastila svoje pratitelje.

Patrnerica bivšeg Dinamovog igrača Lirima KastratijaAnđela Šimac otkrila je na svom Instagram storiju kako uživa u opuštanja na bazenima. 

Pozirala je sjedeći na rubu u dvodijelnom bež bikiniju čiji je donji dio bio u obliku tangica te je tako svu pažnju usmjerila na svoju bujnu pozadinu.

FOTO: INSTAGRAM

Anđela s Lirimom ima kćer Indiah, a prekinuli su samo nekoliko mjeseci nakon njezinog rođenja.  No, u zadnje vrijeme krenula su šuškanja o tome kako su ponovno skupa jer je nogometaš počeo komentirati njezine objave na Instagramu čime je dao naslutiti kako su se pomirili.

Podsjetimo, Anđela je vijest o prekidu s Lirimom otkrila u kolovozu prošle godine.

“Ne možemo više zajedno, meni ne odgovara taj način života. Nemam svoj život”, kazala je tada za 24 sata, no u međuvremenu i sama potaknula šuškanja o njihovu pomirenju snimkama koje je objavljivala s Lirimovih utakmica.

Anđela inače radi kao model za kupaće kostime i donje rublje, a bila je i finalistica na izboru za Najseksi Hrvaticu 2016. godine. Prethodno se natjecala za Kraljicu Hrvatske na Pagu, no tamo nije ostvarila zapažen rezultat, a iste je godine osvojila titulu Lica godine Hrvatske.

Za njezinu vezu s Lirirmom doznalo se dok je on još bio igrač Dinama, a odao ih je video s proslave njegova rođendana koji je osvanuo na društvenim mrežama.

Njihova veza bila je turbulentna od samog početka, a već su i ranije bili nakratko prekinuli, i to zbog snimke koja je kružila internetom u kojoj Anđela plače dok njezin bivši dečko, talijanski nogometaš Mario Balotelli, nezainteresirano igra Playstation.

Vijest o dolasku prinove potvrdili su dva tjedna nakon Lirimova odlaska iz Dinama, a Anđela je tada priznala da ne planiraju vjenčanje., prenosi showbuzz.hr

FOTO: INSTAGRAM