Nova snimka Severine i Filipa potaknula nagađanja: ‘Što čekate više vas dvoje’

Nova snimka Severine i Filipa potaknula nagađanja: ‘Što čekate više vas dvoje’

Nakon što je u utorak uzburkala javnost objavivši božićne fotografije na kojima pozira sa, između ostalog, i sinom Aleksandrom kojemu su na istima zamućene oči, Severina je ponovno zaintrigirala mnoge.

Pjevačica se na Instagramu pohvalila snimkom koja pokazuje kako izgled Božić u njezinom domu. Na istoj se tako mogu vidjeti brojni članovi obitelji i prijatelji koji, već tradicionalno, dolaze kod Severine proslaviti ovo blagdansko vrijeme.

No, ono što je privuklo posebnu pažnju gledatelja jest kako je među gostima bio i srpski producent Filip Miletić. Na snimci se vidi dobro raspoloženi Miletić koji stiže u Severinin dom gdje mu Aleksandar trči u zagrljaj, a kasnije se srčano pozdravlja i sa Severininom mamom Anom.

Brojni komentari

“Božić je okupiti voljene, da znaju koliko su voljeni, poželjeni i da smo tu kad trebamo jedni drugima. Mi imamo Božić svaki dan”, napisala je pjevačica ispod snimke.

Objava je ubrzo privukla veliku pažnju Severininih obožavatelja, a u komentarima mnogi priželjkuju vezu pjevačice i producenta. “Što čekate više vas dvoje?”, “Tako ste divni zajedno, a vidi se da ga i Aleksandar obožava”, samo su neki od komentara.