Djevojčica (15) nastradala na pruzi kraj Slavonskog Broda, ‘zakačio’ ju teretni vlak…

Djevojčica (15) nastradala na pruzi kraj Slavonskog Broda, ‘zakačio’ ju teretni vlak…

,

Djevojčica (15) nastradala je na pruzi u Zadubravlju kraj Slavonskog Broda nakon što ju je ‘zakačio’ teretni vlak, potvrdila nam je brodsko posavska policija.

Policija je dojavu dobila u utorak oko 17.30 sati. Hitnom pomoći prevezena je u slavonskobrodsku Opću bolnicu i u tom je trenutku bila pri svijesti.

Netom prije prolaska teretnog vlaka na relaciji Vinkovci-Slavonski Brod, na željezničkoj je stanici putnički vlak iskrcao putnike.

Djevojčica je najvjerojatnije došla putničkim vlakom iz smjera Slavonskog Broda koji ide iza Vinkovce. Izašla je na željezničkoj postaji u Zadubravlju, pretpostavlja se da je odmah nakon što je putnički vlak pošao dalje, krenula iza njega na drugu stranu prema suprotnom kolosijeku kojim je upravo u tom trenutku naišao teretni vlak iz mjera Vinkovaca. S obzirom da se on tu ne zaustavlja, velikom brzinom je došao, zakačio ju je i sva je sreća da nije na mjestu poginula. 

– Težina ozljeda još je nepoznata. Slijedi očevid nakon čega će biti poznati svi detalji – kazala je policijska glasnogovornica Kata Nujić. 

Kako PlusPortal neslužbeno saznaje, djevojčica je zadobila teže ozljede te će biti hitno operirana. Navodno je riječ o puknuću slezene i lomu zdjelice, javlja PlusPortal.