Modrić izabrao novi klub? Presudio jedan čovjek, a evo koliko bi trebao zarađivati

Modrić izabrao novi klub? Presudio jedan čovjek, a evo koliko bi trebao zarađivati

Hrvatski kapetan Luka Modrić na stolu ima dvije atraktivne ponude.

Luka Modrić ulazi u posljednjih šest mjeseci ugovora s Real Madridom, ali već sada je jasno da novi neće potpisati.

Prije nekoliko tjedana hrvatski kapetan je obavijestio upravu madridskog kluba o svojim planovima, a iako je postojala mogućnost da se rastanu već ove zime, to baš nikome nije u interesu, piše španjolski Todofichajes.

Jesenas je zagazio u 39. godinu života, no Modrić još uvijek ima štošta za reći i pokazati na nogometnom terenu, a prije samo tjedan upisao je i pogodak i asistenciju u ligaškoj pobjedi protiv Villarreala.

U posljednjih šest mjeseci ugovora želi pomoći svojoj momčadi u lovu na trofeje, a potom izabrati novi klub. Na stolu ima dvije ponude, Inter Miamija i saudijskog Al Nassra, obje su iznimno atraktivne, no čini se da je presudio jedan čovjek – Cristiano Ronaldo.

Ove sezone američka je momčad praktički dovela “pola Barcelone”, stigli su Jordi Alba, Sergio Busquets, a sada i Luis Suarez, dok je najveća zvijezda momčadi Lionel Messi.

Bez ikakve dvojbe, bilo bi fantastično vidjeti Modrića i Messija u istoj momčadi, no čini se da je hrvatski kapetan ipak bliži opciji odlaska u Saudijsku Arabiju, gdje bi svlačionicu dijelio s Ronaldom i Marceom Brozovićem.

Ronaldo je u kontaktu s hrvatskim kapetanom i pokušava ga slomiti da potpiše za saudijsku momčad, a za to će imati 30 milijuna razloga više. Saudijci, jasno, nemaju problema s novcem, pa tako Modriću nude čak 30 milijuna eura po sezoni, a što će u konačnici izabrati, saznat ćemo za nekoliko mjeseci…, prenosi gol.hr