Ja sam profesionalna ljubavnica i ove skupe darove dobivam od oženjenih partnera za Božić

Ja sam profesionalna ljubavnica i ove skupe darove dobivam od oženjenih partnera za Božić

Gweneth Lee služi kao emocionalni odmor svojim muškarcima. Tajna njezina uspjeha je u tome što se nikada ne približava previše muškarcu. Ne želi zauzeti mjesto supruge, jer ljubavnica ima drugu ulogu…

Britanka Gweneth Lee (54) je profesionalna ljubavnica, a njezini oženjeni klijenti daruju joj lude darove za Božić. Profesionalnu ljubavnicu partneri obasipaju skupim božićnim darovima, među kojima su dizajnersko donje rublje, skupa krzna, automobil i putovanje u Kostariku vrijedno nekoliko tisuća eura., prenose 24sata

Gweneth je stručnjakinja u pronalaženju bogatih muškaraca koji mogu podržati njezin ekstravagantni stil života i natjerati ih da se vraćaju po još.

FOTO: INSTAGRAM

– Mogu raditi što god želim, kad god želim, bez pitanja ili ograničenja i što je najvažnije, sve besplatno – ističe Lee. Trenutno se viđa s pet oženjenih muškaraca, uključujući jednog koji je trenutno u procesu razvoda.

Dodaje da ona služi kao ’emocionalni odmor’ svojim muškim ljubavnicima, koji su više nego sretni što troše velike količine na darove kako bi je usrećili, donosi NYP.

– Dvoje različitih ljubavnika platilo mi je putovanje u Kostariku – izjavio je Lee.

Gweneth u studenom slavi rođendan i kaže da od tada do 25. prosinca dobiva napretek darova.

– Uglavnom dobivam svijeće i parfeme, bilo što poput toga, kao i skupo donje rublje i čarape. Jedan od njih je nedavno platio tisuće eura za dio mog putovanja po Africi, a netko mi je prije darovao automobil – ispričala je Lee, koja je jednom za Božić dobila i bundu, ali obično napravi popis želja na kojem se nalaze odjeća i nakit među kojima njezini ljubavnici mogu birati.

FOTO: INSTAGRAM

Također živi u novom domu i voli umjetnost, pa je i to na njezinom popisu.

Smatra da je tajna njezina uspjeha u tome što se nikad ne približava previše muškarcu. Kaže da ne želi zauzeti mjesto supruge, jer ljubavnica ima drugu ulogu.

– Moram vježbati nevezanost. Ne želim im postati komplikacija i volim emocionalnu povezanost, ali ponekad moram napraviti korak unatrag. Biti ljubavnica znači zabaviti se, ali i stvoriti sigurno utočište za oboje u kojem možete uživati u malom eskapizmu – objašnjava ona.