Bizarno. Pogledajte što je Vučić radio sinoć dok se Beograd gušio u krvavim prosvjedima: ‘Da, to sam bio ja!‘

Bizarno. Pogledajte što je Vučić radio sinoć dok se Beograd gušio u krvavim prosvjedima: ‘Da, to sam bio ja!‘

Tijekom jučerašnjeg prosvjeda je u kasnim satima snimljen muškarac kako se kreće na terasi Predsjedništva

Tijekom jučerašnjeg prosvjeda je u kasnim satima snimljen muškarac kako se kreće na terasi Predsjedništva, a okupljeni građani na protestu su pomislili da je riječ o predsjedniku Aleksandru Vučić. Danas je Vučić potvrdio da je to uistinu bio on.

– Ja sam taj koji sam bio na terasi, koji sam bio u Predsjedništvu, na svom radnom mjestu i nisam vas se nimalo bojao i neću vam dati da uništite Srbiju – poručio je Vučić u objavi na Instagramu.

– Svi su vidjeli da su gotovo tri sata policajci i imovina građana Srbije bili brutalno napadani od onih koji su odlučili srušiti demokraciju Srbiji – naglasio je Vučić u obraćanju na Instagramu.

Prema portalu Nova.rs, rekao je da je u moru laži jedna stvar istinita – da su vidjeli muškarca koji liči na Vučića na terasi i izviždali ga.

– Tako je, to sam bio ja, na terasi Predsjedništva mog radnog mjesta, nisam ih se uopće bojao, nisam se skrivao ni u kakvom bunkeru, niti u bilo kojoj stranoj zemlji, i nikada se neću skrivati ​​od nasilnika i razbojnika. Branit ćemo i čuvati demokraciju, mir i stabilnost u našoj Srbiji. Živjela Srbija – istaknuo je Vučić., prenosi jutarnji