Sandra se u 1 ujutro ‘skejtala’ po ulici i probudila Miru. Uslijedio je kaos

Sandra se u 1 ujutro ‘skejtala’ po ulici i probudila Miru. Uslijedio je kaos

Miro (43) i Sandra (19) potukli su se oko 1.30 ujutro na ulici jer je Miru probudila Sandra koja je vozila skateboard.

Prema presudi, Miro je u travnju oko 1.30 sati ispred svoje kuće u Zagrebu verbalno napao Sandru vičući “jel ti znaš koliko je sati, a ja se moram probuditi na posao u pet, idi u p*ku materinu, moram ići spavat, brzo bježi kući dok se nisam naljutio”.

“Potom ju je primio za vrat i odgurnuo te udario metalnom šipkom u predjelu ispod desnog kuka, te je još nekoliko puta pokušao udariti šipkom”, navela je sutkinja u presudi.

Sandra je pak “narušavala javni red i mir na način da se vozila skateboardom ispred kuće i bukom probudila cijelu njegovu obitelj te vikala na Miru riječima “šta ćeš me tuć, marš u ku*c”.

Kazna 100 eura

“Kada joj je prišao, udarila ga je skateboardom u rebra te ga udarila nogom u trbuh i u odlasku bacila staklenu bocu u njegovom smjeru, koja ga nije pogodila, ali se razbila po kolniku”, stoji u presudi.

Miro se na sudu branio kako ga je probudila buka u parku jer se jedna djevojka vozila skateboardom i jako lupala te je on izašao iz kuće i rekao joj svašta, a ona ga je napala i udarila skejtom.

No, studentica Sandra tvrdi kako je Miro vikao i psovao te je bez razloga udarao metalnom šipkom.

“Udario me šipkom u natkoljenicu, potom u bedro čime mi je u potpunosti uništio mobitel, a nakon toga me pokušao udariti u glavu, ali sam digla skejt iznad glave. On je nastavio udarati po skejtu i gotovo ga prepolovio”, tvrdi Sandra.

Kaže kako je napadača i kazneno prijavila te se vodi postupak pred Općinskim državnim odvjetništvom u Zagrebu. Sudac ih je oboje proglasio krivima za narušavanje javnog reda i mira te ih osudio na po 100 eura novčane kazne., doznaje danica