Ava Karabatić iskreno priznala: Bila sam alkoholičarka. Svaki dan sam pila šest ili sedam “bombica” žestice

Ava Karabatić iskreno priznala: Bila sam alkoholičarka. Svaki dan sam pila šest ili sedam “bombica” žestice

Infulenserica i pjevačica Ava Karabatić u Newnightu je s Ilijom Jandrićem prvi put progovorila o svojoj borbi s alkoholizmom. Ava je, naime, ovo ljeto provela dva mjeseca na Rabu liječeći se od alkoholizma.

Ava Karabatić je odlučila progovoriti o borbi s alkoholizmom, a sve o tome ispričala je u Newsnightu. “Odlučna sam u tome pomoći drugima. Ja sam svoj problem riješila i zahvalna sam što sam na vrijeme shvatila koju sam borbu s demonima imala. Nije me bilo dvije godine u medijima, bila sam u začaranom krugu”, rekla je i otkrila kad su počeli problemi:

“Živjela sam život kao iz bajke u Beogradu, radila na dvije televizije, izdala knjigu, bila u realityjima… Radoholičar sam i nisam imala vremena ni za što. Onda sam preselila prije četiri godine u Zagreb zbog predsjedničkih izbora, ušla sam u vezu s jednim dečkom, imala sam puno slobodnog vremena. Počela sam piti kod kuće, uništila tu vezu. Pila sam iz tuge, dosade i sama, solo drinker što je upućivalo na katastrofu. Ovo ljeto sam odlučila izliječiti se jer mi je bio u pitanju život.”

Kaže da je dvije godine svaki dan popila po šest do sedam “bombica” žestokog alkohola. “U početku su to bile prigode, čaša vina, to mi nije škodilo. Ali kad sam se vratila u Split, zavukla sam se u svoju priču i krenulo je sve naopako jer sam imala previše slobodnog vremena. To bi bila boca žestice na dan. Točno pet mjeseci sam trijezna, nisam okusila kap alkohola, svaki dan mi je Božić.”

Ističe da ni za što ne krivi društvo, već da je za svoje probleme sama kriva. Trenutno je na ambulantnom liječenju, a ljudima poručuje: “Najgora je rečenica – ovo mi je zadnja čaša. To nije istina. Svatko može potražiti pomoć”, piše N1.