FOTO Bivša nogometašica Splita objavila najljepšu vijest: ‘Uzbuđena sam‘

FOTO Bivša nogometašica Splita objavila najljepšu vijest: ‘Uzbuđena sam‘

U karijeri je u dva navrata ova 29-godišnja vezna igračica bila članica Splita

Venezuelanska nogometašica Sonia O‘Neill objavila je na Instagramu kako privremeno prekida karijeru, ali zbog najljepše vijesti. Bivša nogometašica Splita koja je trenutno članica engleskog sastava London City Lionesses otkrila je kako je trudna. Potvrdio je tu vijest i njen klub, a na Instagramu je Sonia pokazala i trudnički trbuščić, piše Slobodna Dalmacija.

FOTO: INSTARAM

Igračica iz Venezule, “nogometna Kim Kardashian”, i izabranik njenog srca očekuju prinovu, a poznavajući njene igračke sposobnosti to će nogometno-novinarskim riječnikom zapravo biti – pojačanje.

FOTO: INSTAGRAM

– Uzbuđena sam što ću postati majka i hvala svima na podršci koju ste mi pokazali, uljepšali ste mi ove trenutke. Hvala svima, ljudima iz kluba i stručnom stožeru, mojim suigračicama i navijačima. Nadam se da ću se brzo vratiti na teren, s malim navijačem London Cityja na tribinama – napisala je O‘Neill, koja je rođena u Kanadi, u Torontu, gdje je i odrasla

FOTO: INSTAGRAM

U karijeri je u dva navrata ova 29-godišnja vezna igračica bila članica Splita, a igrala je i u Švedskoj, Italiji, Francuskoj, Škotskoj, Njemačkoj. Od ove godine je članica ‘lavica‘ iz Londona.

FOTO: INSTAGRAM

FOTO: INSTAGRAM