FOTO ! Bila je manekenka pa pastorica i sad će se skidati za novac: ‘Sad sam bliže Bogu nego ikad prije’

FOTO ! Bila je manekenka pa pastorica i sad će se skidati za novac: ‘Sad sam bliže Bogu nego ikad prije’

Bila je manekenka, a onda se priključila Crkvi Fuxico Gospel u Brazilu gdje je radila kao pastorica. Međutim, Ana Akiva (36) odlučila je napustiti crkvu te se namjerava priključiti OnlyFans istaknuvši da će se možda kasnije vratiti.

– Vjerujem da me stvaranje senzualnog sadržaja ne umanjuje kao kćer Božju ili kao osobu – izjavila je Ana, prenosi NY Post. Svoju ulogu pastorice, kako kaže, napustila je iz poštovanja prema Bogu kojem se sada ustvari osjeća bliže nego ikada.

Tijekom godina je prikupila 100.000 pratitelja na Instagramu tako da joj ova tranzicija ne bi trebala predstavljati velik problem. Natjecala se i na brazilskom natjecanju za najbolju stražnjicu u zemlji, a vjeri se okrenula 2015. godine.

Svjesna mogućih negativnih komentara nakon ove promjene, Ana kaže neka oni bez grijeha prvi bace kamen.

– Počela sam shvaćati da je crkva korumpirano okruženje, gora neko sekularni svijet, jer pripovijedaju jedno, a žive drugo. Ne svi, ali velik broj njih je korumpiran – ispričala je.

Ana je bila u braku s pastorom Yusefom Akivom šest godina koji ju je, tvrdi, kočio dok su bili zajedno, pa se i zato dijelom odlučila na ovu tranziciju.

– Kada smo bili u braku, branio mi je da radim izvan kuće i da imam prijatelje. Živio je za svoju obitelj i svoju crkvu. Teško je biti sretan pored nekoga tko ti upravlja životom, tko te naziva smećem i pljuje ti u lice. Brojne žene to prolaze u crkvi i pate u tišini kao ja – iskreno je priznala pa istaknula da su sve češća izvješća o ženama koje su ‘žrtve narcisa’ koji se kriju iza vjere.

– Neki vjerski citati govore o podložnosti, poslušnosti i šutnji. Dugo sam patila, opraštala sva zlostavljanja jer sam bila uvjerena da je to moja obaveza – ispričala je Ana., prenose 24sata