Curicu kojoj je kamen u Sinju pao na glavu hitno su operirali u KBC-u Split, na respiratoru je

Curicu kojoj je kamen u Sinju pao na glavu hitno su operirali u KBC-u Split, na respiratoru je

Zbog jake bure, jutros se u središtu Sinja dogodila nesreća u kojoj je ozlijeđena devetogodišnja djevojčica. Kako su nam potvrdili iz PU splitsko-dalmatinske, jak vjetar je sa stare kamene kuće srušio kamen koji je djevojčici pao na glavu.

– Zaprimljena je devetogodišnja pacijentica s teškom ozljedom glave koja zahtijeva liječenje u Zavodu za intenzivnu pedijatriju nakon hitne neurokirurške operacije. Opseg ozljede ćemo vidjeti u sljedećim danima pa ćemo tada moći reći više i o prognozi – kazao je novinarima dr. Josip Krnić, pročelnik Objedinjenog hitnog bolničkog prijema KBC-a Split.

Kaže kako je curica pretrpjela tešku ozljedu glave te da su je podvrgnuli neurokirurškom zahvatu.

– U ovom trenutku nemoguće je govoriti je li u životnoj opasnosti ili nije jer je sedirana. Ostat će neko vrijeme na respiratoru, to je normalna procedura. Sami opseg ozljede vidjet će se tek s protekom vremena kada ćemo moći govoriti o mogućim komplikacijama – pojasnio je dr. Krnić.

U bolnicu je stigao i gradonačelnik Sinja Miro Bulj. Došao je pružiti podršku roditeljima curice koje i inače poznaje jer su susjedi., doznaju 24sata