Iz Hrvatske stiglo najviše zahtjeva za ulaznice za Euro

Iz Hrvatske stiglo najviše zahtjeva za ulaznice za Euro

Hrvatska prvu utakmicu igra u Berlinu 15. lipnja protiv Španjolske, 19. lipnja Vatrenima slijedi okršaj s Albancima u Hamburgu, a za kraj će igrati protiv Italije u Leipzigu 24. lipnja.

Hrvatska će imati ogromnu podršku na Europskom prvenstvu u Njemačkoj. Ta činjenica bila je jasna čim su Vatreni ostvarili plasman na EP, a sada je to potvrdio i Njemački nogometni savez.

Najviše zahtjeva za ulaznice stiglo je iz Hrvatske, objavio je DFB: “Imamo zahtjeve za ulaznice iz 206 zemalja. Najviše zahtjeva dolazi iz Hrvatske, Albanije i Turske”, izjavio je predsjednik DFB-a Bernd Neuendorf.

Ukupno je poslano 2.3 milijuna zahtjeva za ulaznice za finale Eura u Berlinu, a 1.4 milijuna za otvaranje i utakmicu Njemačke i Škotske u Munchenu. “Interes je zaista izvanredan”, rekao je i otkrio kako se čak 145 tisuća ljudi prijavilo za volontiranje, a potrebno ih je 16 tisuća.

Hrvatska prvu utakmicu igra u Berlinu 15. lipnja protiv Španjolske, 19. lipnja Vatrenima slijedi okršaj s Albancima u Hamburgu, a za kraj će igrati protiv Italije u Leipzigu 24. lipnja., piše rtl danas