Mirta Miler: Muškarac mora biti financijski jak, nitko ne želi tvoja tri eura

Mirta Miler: Muškarac mora biti financijski jak, nitko ne želi tvoja tri eura

INFLUENCERICA Mirta Miler u novoj epizodi svog podcasta Memecast ugostila je srpsku pjevačicu Vesnu Đogani. Tijekom razgovora dotaknule su se teme o muškarcima, a Mirta je izjavila kako bi muškarci trebali biti financijski jaki i sposobni.

“Muškarac mora biti financijski jak. Mora biti financijski jači od mene ili mora barem biti sposoban, da je na istoj razini kao ja. Onda su oni kao ‘sponzoruša’. Broj jedan, imaš tri eura na računu, nitko ne ide po tvojih tri eura. Znači, smiri se. Tvoj stari Fiat i ti ste sigurni”, ispričala je Mirta, čija se izjava ubrzo proširila društvenim mrežama. 

@memecast_podcast

NOVA EPIZODA JE IZASLA! BRZO SVI NA MEMECAST KANAL🔥☺️ #mimiermakeup #memecast #vesnadjogani #djogani

♬ original sound – Memecast

“Generalno, taj balkanski mentalitet je nezgodan jer se ne žele boriti. Automatski smo mi sponzoruše i mi smo krive”, nadovezala se Vesna, a Mirta je potom zaključila: “To nije sponzoruša. Ja samo želim da ako ja nosim tvoje dijete i, recimo, moram biti u bolnici, što je slučaj jako često, da ti možeš meni biti podrška.”

“Gdje su vam ti muškarci koje želite?”

Mirti su brojni pratitelji u komentarima pisali da se ne slažu s njom.

“Ok, novac je bitan, barem ti zarađuješ za sebe, jasno mi je da muškarac mora biti jak i sposoban, ali zašto?”, “Drago mi je da imate svoj stav. A sad pitanje – gdje su vam ti muškarci koje želite? Očito niste na njihovoj razini kako mislite da jeste”, “Muškarac mora ženi biti potpora, ali stvarno nije bitno koliko zarađuje”, “Najveća je zabluda da će ti muškarac biti podrška ako dobro zarađuje”, neki su od komentara.

No našli su se i oni koji su podržali influencericu. “Cura je u pravu, nisu žene sponzoruše ako žele da si sposoban sebi da zaradiš za kruh. Neće nitko uzdržavati lika koji ne želi raditi”, napisala je jedna pratiteljica.

Inače, Mirta je jedna od najuspješnijih hrvatskih tiktokerica, koja se proslavila make-up transformacijama na toj društvenoj platformi, gdje je prati 18 milijuna korisnika. Osim iz Hrvatske, ima fanove iz cijelog svijeta., prenosi index.hr