Petra iz ‘Braka na prvu’ otkrila: ‘Nazvao me sponzorušom muškarac koji nema dva centa u džepu’

Petra iz ‘Braka na prvu’ otkrila: ‘Nazvao me sponzorušom muškarac koji nema dva centa u džepu’

Nedavno je progovorila o ljubomori drugih žena, a pratiteljima često i odgovara na pitanja na društvenim mrežama

Liječnicu i Influencericu Petru Meštrić gledatelji su imali priliku upoznati u showu ‘Brak na prvu’, a ona je u ovom sociološkom eksperimentu bila u braku s Darijem te imala buran odnos. Nakon showa, oni su ostali prijatelji. Petra je često aktivna na društvenim mrežama i odgovara na pitanja pratitelja, a često im ispriča nešto što ju je zasmetalo ili što joj je netko pisao, u novijim objavama. Tako je bilo i ovaj put kad je u videu otkrila situaciju da ju je netko nazvao sponzorušom.

FOTO: INSTAGRAM

“Nazvao me sponzorušom muškarac koji nema dva centa u džepu. Pa brate, čega se ti bojiš? Ti si siguran“, stoji na videu koji je objavila, a na kojemu se vrti u zagrebačkom Oktogonu., piše večernji

“Neću prestati snimati ovakve videe dok muškarci ne prestanu zvati žene pogrdnim imenima. Žene s kojima nemaju nikakve veze. Rekla sam što sam rekla”, napisala je u opisu videa. 

Podsjetimo, nedavno je progovorila o ljubomori drugih žena. 

“Nikad me nisu vrijeđale lijepe i uspješne djevojke, ali one druge jesu i to vam puno govori”, napisala je uz snimku na kojoj korača zagrebačkom ulicom Ilicom. Pitala je pratitelje slažu li se s njom. Mnogi pratitelji potvrdili su njezine riječi.