Opsadno stanje u Dubravi: Policija uhitila četvorku nasred raskrižja. Muškarci u fantomkama viču: ‘Glavu dolje

Opsadno stanje u Dubravi: Policija uhitila četvorku nasred raskrižja. Muškarci u fantomkama viču: ‘Glavu dolje

Društvenim mrežama se šire snimke uhićenja iz zagrebačke Dubrave. Kako nam je potvrdila policija, nešto prije 21 sata na križanju Maksimirske ceste i Mandlove ulice uhićena su četiri muškarca za koje se sumnja da su počinili teške krađe provaljivanjem u domove te se nalaze pod policijskim nadzorom. Na snimkama se vidi da se nared raskrižja stvorila gužva te da policajci više muškaraca odvode na travu pored ceste i viču im “glava dolje”. Dio policajaca je u službenim odorama, dok neki imaju fantomke. Više automobila stoji nasred raskrižja, a njih su okružia policijska vozila., doznaje danas.hr

Kako doznaju 24sata Dubrava je večeras puna policije. Maksimirska cesta je blokirana. Na ulici su slupani automobili, dogodio se lančani sudar najmanje sedam vozila. Snimke prikazuju i muškarce u fantomkama kako šetaju, neki od njih leže na livadi, a policija je uhitila četvoricu.

Policija je poslala priopćenje kako su u 20.50 uhitili četvoricu muškarca na križanju Mandlove ulice i Maksimirske ceste. Radi se o muškarcima za koje se sumnjiči da su počinili kaznena djela teških krađa provaljivanjem u stanove.

Još nije poznata povezanost navedenih događaja, sudara i uhićenja. Kako doznajemo s terena, projurilo je i nekoliko vozila hitne pomoći koji su preuzeli ozlijeđene.

– Bila sam iza u automobilu, u jednom trenutku je vani počelo naguravanje, svi su krenuli urlati i vikati – rekla nam je jedna preplašena svjedokinja.

– Sve se brzo odvilo, nismo ni shvatili što se događa – kažu očevici.

– Ljudi su u fantomkama šetali, naoružani, neki su ležali na livadi, sve je puno policije – pričaju nam.

Zatvoren je trenutno cestovni promet od Maksmira prema Dubravi.

FOTOGRAFIJE I VIDEO MOŽETE POGLEDATI OVDJE