Ipak imaju probleme? Suprug Žanamari Perčić objavio pjesmu o prekidu: ‘Nismo više sretni…’

Ipak imaju probleme? Suprug Žanamari Perčić objavio pjesmu o prekidu: ‘Nismo više sretni…’

Krajem srpnja pojavile su se prve glasine o problemima u njihovom braku. Žanamari je jednom prilikom objavila fotku iz teretane, ali je svima za oko zapelo to što je obrisala sve fotografije sa suprugom na Instagramu

Suprug pjevačice Žanamari Perčić (42), Mario Perčić (36), objavio je novu pjesmu i još više potaknuo glasine o razvodu njega i Žanamari. Pjesma je na engleskom jeziku, a pratitelji su ju opisali jako emotivnom, realnom i istinitom.

– Budimo ništa, ako smo bolji kad smo sami. Nastavljamo umirati, nismo više sretni. Sve što radimo je ponavljamo našu povijest što uvijek završi u boli. Budimo ništa, možda naša srca trebaju biti slomljena – stihovi su pjesme.

‘Gdje je Mario?’

Krajem srpnja pojavile su se prve glasine o problemima u njihovom braku. Žanamari je jednom prilikom objavila fotku iz teretane, ali je svima za oko zapelo to što je obrisala sve fotografije sa suprugom na Instagramu. Ranije je često dijelila fotografije s njim, a sada ih se na njenom profilu ne može pronaći. ‘Gdje je nestao Mario?’, pitali su se njeni pratitelji tada.

Kratko nakon toga je objavila i misteriozan citat u kojem je pisalo:

– Budite s onom osobom koja vam kada izlazite van kaže da se čuvate, a ne bude ljuta zbog toga. Partnerstvo, a ne vlasništvo.

Počela se u javnosti pojavljivati bez njega

– Smatram da kada ste dugo zajedno s nekim, da se morate ponekad malo i razdvojiti. Morate neke stvari raditi odvojeno i to je sasvim ok i po meni dobra formula. Ljudi se jednostavno moraju pomiriti s tim nekad koliko god bili posesivni ili ne. Dosta stvari radimo odvojeno, moram priznati i to mi je ok – rekla je ranije za Story.

Foto: Instagram/Žanamari Perčić

Otišla s kćeri na putovanje, ali bez Marija

Nakon što su krenula šuškanja, Žanamari je s kćeri Gabrijelom otišla na putovanje, bez Marija. 

– Sve što sam htjela je zabaviti se sa svojom princezom… I zaista jesam jer s njom je svaki trenutak neprocjenjiv. Izlet u predivni Trogir na Opera Selecta festival i reviju mojih dragih Elfsa koji Gabicu već znaju učinilo mi se kao idealna prilika. Osim što nas je dočekao najveći požar ove godine, dan poslije je čitav grad ostao bez vode. Unatoč tome bilo nam je lijepo te smo ostale i treći dan da bi otišle na izlet speed boat-om. Iako imam ogromnu fobiju od brodova i valova izdržala sam taj izlet jer je Gabi mala avanturistica i jako je željela to doživjeti. Nakon svega stigle smo kući i mamu je dočekala medijska hajka umjesto odmora – napisala je pa onda otkrila gdje je Marko.

– I da… Mario je pronađen. Izgubio se u montaži spota, ali živ je i zdrav – poručila je tada. Još uvijek nije potvrdila niti demantirala glasine o razvodu, a o temi nije pričao ni Mario. 

Par se upoznao kroz poslovnu suradnju, a vezu su započeli 2013. godine. Nakon tri tjedna su se zaručili, a 2014. godine i vjenčali. Nakon godinu dana su dobili kćer Gabrijelu.