HNS zaposlio Amru Peternel, bivšu članicu Dinamove uprave

HNS zaposlio Amru Peternel, bivšu članicu Dinamove uprave

BIVŠA članica Uprave Dinama Amra Peternel zaposlena je u Hrvatskom nogometnom savezu. HNS je ovako obrazložio svoj potez: “Možemo potvrditi da je gđa Amra Peternel zaposlena u Hrvatskom nogometnom savezu kao djelatnica u odjelu licenciranja., doznaje index

Zadovoljstvo nam je što smo administraciju Saveza pojačali magistrom ekonomije s bogatim iskustvom rada u nogometu. Uz odlično poznavanje domaćeg klupskog nogometa u kojem je radila na rukovodećim pozicijama, gđa Peternel djelovala je i kao članica Izvršnog odbora Europske udruge klubova (ECA). Drago nam je što je gđa Peternel pored inozemnih opcija odabrala Hrvatski nogometni savez, vodeći se pritom i obiteljskim razlozima jer je kao samohrana majka odlučila ostati u Hrvatskoj uz kćer.

Sigurni smo da će svojim iskustvom i znanjem, poznavanjem nogometnih procesa te razumijevanjem svakodnevnih izazova u radu klubova doprinijeti radu odjela za licenciranje te administraciji Hrvatskog nogometnog saveza. Gđi Peternel želimo dobrodošlicu u Savez i puno uspjeha na novom radnom mjestu.”

Članica Uprave Dinama je bila od 2016. godine, nakon što je prethodno u Maksimiru obnašala druge funkcije. Dužnosti članice Uprave Dinama je razriješena u ožujku ove godine zajedno s Krešimirom Antolićem.