Evo tko je ukrao srce najljepšoj hrvatskoj nogometašici, brzo će vam biti jasno zašto ih nazivaju parom iz snova!

Evo tko je ukrao srce najljepšoj hrvatskoj nogometašici, brzo će vam biti jasno zašto ih nazivaju parom iz snova!

Najzgodnija hrvatska nogometašica Ana Maria Marković ima novog dečka, a evo koji je portugalski ljepotan uspio osvojiti njezino srce.

Ana Maria Marković najzgodnija je hrvatska nogometašica, a osim svojim zavidnim nogometnim umijećem svoje pratitelje na Instagramu redovno podsjeća i zašto je prati titula najzgodnije.

Lijepa 24-godišnja plavuša godinama je svoj ljubavni život uspješno skrivala, no svoju sreću više ne želi držati za sebe pa se svjetskim medijima brzo proširila vijest kako ima novog dečka., piše showbuzz.hr

Njezino srce osvojio je 24-godišnji Tomas Ribeiro, portugalski kolega nogometaš, a naša Ana Maria upoznala ga je kad se oporavljala od ozljede koljena.

“Upoznali smo se tijekom njegova boravka u Zürichu. Kad sam se ozlijedila, shvatila sam da ga trebam uz sebe. Podrška mi je i najviše je bio uz mene”, potvrdila je Ana Maria za njemački Bild.

Ovaj časopis nazvao ih je i nogometnim parom iz snova, a zašto je tako, pogledajte u našoj galeriji.

FOTO: INSTAGRAM

Podsjetimo, lijepa Marković rođena je u Švicarskoj, a odmalena se bavi nogometom. Od 2020. godine igra i za prvu ligu švicarskog Grasshoppera, a sve oči bile su uprte u nju kad je zabila gol za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Puli.

Na Instagramu je prati više od milijun i pol pratitelja, a osim svojom ljepotom, nerijetko se hvali i nogometnim uspjesima.

FOTO: INSTAGRAM