Prvi BBB pušten iz grčkog zatvora odgovorio kakav je osjećaj vratiti se kući: “Ma boli me ku*ac. Ajde bježi od mene”

Prvi BBB pušten iz grčkog zatvora odgovorio kakav je osjećaj vratiti se kući: “Ma boli me ku*ac. Ajde bježi od mene”

Prvi Boysi stigli su u zagrebačku Zračnu luku iz Grčke.

Prvi Boysi iz skupine osumnjičenih za sudjelovanje u huliganskim neredima u Ateni, gdje je smrtno stradao jedan navijač AEK-a, stigli su u Zračnu luku Zagreb.

Tamo su ih dočekali bakljadom. 

Na slobodu su pušteni nakon je sud usvojio njihove zahtjeve za ukidanjem istražnog zatvora u kojem su proveli četiri mjeseca.

Dočekali su ih obitelj i 20-ak mlađih maskiranih muškaraca koji su na aerodromu organizirali i bakljadu. Policije ni osiguranja nije bilo

Ma boli me ku*ac. Ajde bježi od mene“, ovako je prvi hrvatski državljanin koji je pušten iz grčkog zatvora odgovorio na pitanje kakav je osjećaj vratiti se kući.

Prilikom dolaska Boysa u Zračnoj luci se dogodio incident. Jedna osoba je nasrnula na snimatelja Nove TV i opsovala “*ebat ću ti”. Riječ je o jednom građaninu koji je dočekao BBB-ovce. 

A nakon što su se pojavile informacije da je troškove obrane hrvatskih navijača pokrila država, oglasili su se ranije iz navijačke skupine Bad Blue Boys.

“Suprotno napisima u pojedinim medijima, troškovi obrane kao i svi drugi troškovi za našu braću u Grčkoj plaćeni su donacijama njihovih obitelji te Bad Blue Boysa i ostalih navijača Dinama, kao i navijača nekih drugih klubova. Svima njima se i ovim putem zahvaljujemo”, pišu i zaključuju:

“Rijetke su prilike u kojima demantiramo novinarske laži na svoj račun, ali ovaj put nas na to tjeraju zlonamjerni pokušaji nametanja političkog konteksta u ovoj priči.”, piše dnevnik.hr