Oglasili su se Bad Blue Boysi: ‘Troškovi obrane za našu braću plaćeni su donacijama obitelji, BBB-a i ostalih navijača’

Oglasili su se Bad Blue Boysi: ‘Troškovi obrane za našu braću plaćeni su donacijama obitelji, BBB-a i ostalih navijača’

Na informacije pojedinih medija da su odštetu za neke navijače plaćali igrači, Bad Blue Boysi su se putem Telegrama oglasili: ‘Ovaj put nas na to tjeraju zlonamjerni pokušaji nametanja političkog konteksta u ovoj priči…’

Ovog tjedna stizale su informacije da je za dio hrvatskih navijača donesena odluka o ukidanju istražnog zatvora u Grčkoj. Odvjetnik Kaimenakis je potvrdio da je donesena odluka za njih 10 do 20, ali da one i dalje stižu.

Na informacije pojedinih medija da su odštetu za neke navijače plaćali igrači, Bad Blue Boysi su se putem Telegrama oglasili:

“Suprotno napisima u pojedinim medijima, troškovi obrane kao i svi drugi troškovi za našu braću u Grčkoj plaćeni su donacijama njihovih obitelji te Bad Blue Boysa i ostalih navijača Dinama, kao i navijača nekih drugih klubova. Svima njima se i ovim putem zahvaljujemo”, pišu i zaključuju:

“Rijetke su prilike u kojima demantiramo novinarske laži na svoj račun, ali ovaj put nas na to tjeraju zlonamjerni pokušaji nametanja političkog konteksta u ovoj priči.”, prenosi danas.hr